Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Feestdag tgv 50 jaar JRC Ducks
 

 

Feestdag tgv 50 jaar JRC Ducks

Op de laatste prachtige zomerdag van het jaar vierde honk-en softbalvereniging JRC Ducks zaterdag 4 oktober haar 50 jarig jubileum. Een zonovergoten dag met een grote opkomst van leden, oud-leden en genodigden.Terwijl de kinderen zich vermaakten op een groot springkasteel, waren de seniorenteams aangevuld met recreanten en oud-leden enthousiast bezig aan een slowpitch softbalwedstrijd, georganiseerd door de al even enthousiaste Bob Leermakers, als oud-lid betrokken bij de organisatie van deze dag. Aangevoerd door gelegenheidsspeaker Hans Denteneer vermaakten de oudleden op de tribune zich opperbest.

Na de wedstrijd toog iedereen van het veld naar Duckantine waar de reünie steeds meer gestalte kreeg. Uiteindelijk bezochten zo’n 200 mensen de receptie met aansluitend de reünie.Onder de vele genodigden waren oud-bestuursleden, vertegenwoordigers van buur-sportverenigingen van sportpark Den Wielakker, van zusterclubs uit de regio, van de honk-en softbalbond KNBSB en van de gemeente Boxtel.

Wethouder Herman van Wanrooij, zelf een aantal jaren speler van JRC Ducks, vertelde in zijn vraaggesprek met voorzitter Gerard Voermans dat vooral de gezellige sfeer in de club hem zo aantrok. Eenzelfde sfeer van betrokkenheid die hij ook nu weer ervaarde. Over de problemen met het speelveld gaf hij aan om dat te betrekken in een overlegronde met alle verenigingen op sportpark Den Wielakker. In samenhang moeten we tot oplossingen kunnen komen, zo vertelde hij. Namens het bondsbestuur werden de gelukwensen overgebracht. Ducks ontving daarbij een mooi geschenk en een geldbedrag om in te zetten voor een jeugdproject. Gerard Voermans opende de reünie vervolgens met een dankwoord en de wens voor de toekomst van zijn club. In het bijzonder ging zijn dank uit naar degenen die een aantal jaren terug hun schouders onder de organisatie gezet hebben met als resultaat een groeiende en bloeiende club in 2014 van 130 leden. Heel veel dank ging ook uit naar sponsor ITB uit Boxtel. Jarenlang wordt JRC Ducks al gesteund door het bedrijf van Dhr. Hans van Dooremalen, zelf ook spelend actief in de club. De reünisten sloten de avond af met een heerlijke feestavond met muziek van DJ Max. Veel herinneringen en verhalen van toen werden gedeeld en vriendschappen werden opgefrist. Daar doen we het toch voor! Voldoende motivatie om de volgende 25 a 50 jaar in te gaan.

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


04-10-2014
 
 
JRC Ducks
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)