Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Festiviteiten honk-en softbalvereniging Ducks
 

 

Festiviteiten honk-en softbalvereniging Ducks

Honk-en softbalseizoen 2014 nadert wat betreft de competitie het einde. Volgende week zijn de laatste reguliere competitiewedstrijden, de week daarna volgt nog een enkele inhaalwedstrijd én mogelijk nog een degradatiewedstrijd voor senioren honkbal 1. Maar er zijn voor JRC Ducks nog wel een aantal feestelijke hoogtepunten te verwachten in de staart van het seizoen. Te beginnen met het 25e Recreantentoernooi komend weekend!

In het weekeinde van 27 en 28 september, organiseert honk- en softbalvereniging JRC Ducks weer haar, landelijk hoog aangeschreven, tweedaags recreanten-softbaltoernooi.

Een super gezellig toernooi, waaraan door 24 teams uit alle windstreken van ons land deel wordt genomen en die ook dit jaar weer letterlijk hun kamp op sportpark Den Wielakker te Boxtel opslaan. De 24 teams zijn onderverdeeld in 3 poules variërend van de A poule waarin ervaren spelers zitten tot de C poule, wat meer de "fun"teams zijn. De deelnemende teams komen voort uit bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en families, maar voor iedereen is deelnemen belangrijker dan winnen!

De wedstrijden zijn op zaterdag van 10.00-18.00 uur en op zondag start men ook om 10.00 uur waarna om 16.00 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Zaterdagavond is er een feestavond voor alle deelnemers maar ook andere Ducks leden en aanhang in de grote tent die speciaal voor dit evenement geplaatst wordt op het terrein.

Het toernooi is voor publiek gratis toegankelijk.

Vervolgens maken we ons op voor een feestelijke jubileumdag vanwege  50 jaar Ducks. Deze mijlpaal willen we vieren op 4 oktober a.s. met een clubdag voor alle leden en hun ouders, maar óók voor oud leden van Ducks in de vorm, van een reünie!

Het programma loopt die dag van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Het bestuur van Ducks nodigt alle leden en oud-leden van harte uit om erbij te zijn. Je kunt je aanmelden via: ducks.reunie2014@gmail.com
Het programma op 4 oktober is als volgt:
14.00 uur softbalwedstrijd Senioren
15.30 uur softbalwedstrijd Recreanten en Reünisten
17.00 Receptie voor genodigden en Reünie
Aansluitend feest tot 22.00 uur

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks softbal nieuws >>>>


27-09-2014
 
 
Honk-en softbalvereniging Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)