Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal Ducks op Orioles
 

 

Ruime uitwedstrijd overwinning voor softbal Ducks op Orioles

Op maandagavond 30 juni mochten de dames Ducks een wedstrijd spelen in Bergschenhoek.  Ducks begon sterk aan slag. Zo werden er in de eerste inning al 6 honkslagen geslagen door de Boxtelse dames. Na een paar aangooien geobserveerd te hebben van de catcher wist Ducks al snel gemakkelijk honken te stelen en kwam op een 6-0 voorsprong.  Orioles wist ook sterk uit de startblokken te komen, maar konden maar 3 punten scoren. Na een fantastische slagbeurt wilden de dames Ducks het hoge niveau behouden aan slag. Colette Wind werd geraakt door de pitcher en wist 2 honken te stelen.

Vervolgens werd ze door een tweehonkslag van Rianne Boer binnengeslagen. Ook de volgende slagvrouwen wisten op hun beurt het tweede en derde honk te stelen en werden binnengetikt door slagvrouw Lonneke van Loene. De stand na de tweede inning was 10-3 voor Ducks en het leek een korte wedstrijd te worden. Door sterk veldspel van de dames van Ducks wisten ook de tegenstanders de score niet uit te breiden. Ducks was na vier slagvrouwen alweer aan slag. Door het enthousiasme werden er veel ballen de lucht in geslagen en kwam Ducks niet meer tot scoren in de derde, vierde en vijfde inning. Ondertussen kwamen de dames van Orioles beter in het spel en begonnen ook honkslagen te slaan. Maar voordat dit enige paniek kon opleveren pakte tweede honkvrouw Elke Mutsaards door haar snelle reactie een harde fieldbal en wist dit perfect af te maken met een mooie aangooi op het eerste honk. Na alle gestolen honken van de Boxtelse loopsters wilde ook de tegenstander eens een poging wagen tot het stelen van het tweede honk. De aangooi van catcher Nikki van Nes was goed en de helm van de loopster werd voor het honk hard afgetikt door Rianne Boer. Toch had de scheidsrechter dit helaas gemist en was de loopster safe. Gelukkig heeft dit verder geen schade opgeleverd voor de ploeg uit Boxtel en wisten de dames de wedstrijd af te sluiten met een mooie winst: 12-8.


Uitslagen      
Woensdag 25 juni 2014  
heren 1 Ducks Mulo 7-17
Zaterdag 25 juni 2014      
pup sb Cardinals 2 Ducks 2-6
beeball Starlights Majors Ducks  
asp hb 1 Ducks Gryphons 2 21-0
asp hb 2 Uden Red Sox Ducks 2 20-4
asp sb Nuenen Ducks 10-13
zondag 29 juni 2014  
heren 1 Ducks Hazenkamp verregend
heren 2 Radboud Rangers 2 Ducks 2 1-29
maandag 30 juni 2014      
dames Orioles 2 Ducks 8-12
Programma      
zaterdag 5 juli 2014      
asp hb 2 Ducks 2 Nuenen 2 10:30
pup hb Ducks The Stags 2 10:00
pup hb The Stags 2 Ducks 11:30
beeball Cardinals Ducks 13:00
zondag 6 juli 2014      
heren 1 Gryphons Ducks 11:00
heren 2 Tilburg 3 Ducks 2 10:00
dames Ducks Neptunus 2 11:00
asp hb 1 PSV 2 Ducks 12:30

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks softbal nieuws >>>>


30-06-2014
 
 
softbal Ducks op Orioles
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)