Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Saints - Ducks
 

 

Senioren softbal Ducks lijden nederlaag tegen Saints

Op zaterdag 20 september speelden de dames Ducks tegen de Saints in Rotterdam. Uit de voorgaande wedstrijden wisten de dames dat Rotterdam een sterke pitcher ter beschikking had. De eerste slagbeurt was dan ook snel voorbij met 3 keer 3 slag voor Ducks. Startende pitcher Evelien Gerrits wist daarnaast ook de Saints snel aan de kant te zetten door 2 keer 3 slag te gooien. In de tweede inning wisten de Rotterdammers toch een puntje te scoren en was het 1-0 voor de Saints.

De Boxtelse dames kregen ook steeds meer grip op de pitcher en er werden onder andere mooie honkslagen geslagen door Rianne Boer en Evelien Gerrits waarop Inge van Geel ook het eerste puntje voor Ducks kon scoren. De daaropvolgende inningen had Saints een kleine voorsprong op Ducks. Met 2 honken bezet voor de Saints werd er een harde bal in het buitenveld geslagen en leek het over te zijn voor  Ducks, maar midveldster Evelien Gerrits wist de bal uit de lucht te plukken. De loopsters hadden hier duidelijk geen rekening mee gehouden en er werd een mooi dubbelspel gemaakt. In de laatste inning stond het 6-3 voor Saints en de Boxtelse dames hadden nog 1 kans om de winst naar hun kant te trekken. De inning begon goed door wederom een honkslag van Rianne Boer. Vervolgens wist ook Evelien Gerrits de honken te bereiken. Ducks moest meer risico nemen om punten binnen te halen en helaas werd dit niet beloond. Door een perfecte aangooi van de Rotterdamse catcher werd loopster Rianne Boer tijdens een steal uitgegooid, vervolgens werd ook loopster Evelien Gerrits uitgegooid op het derde honk doordat ze goed doorliep op een stootslag. De wedstrijd eindigde met een 6-3 nederlaag voor Ducks maar de dames hebben zich zeker van hun sterkste kant laten zien.

De beste slagvrouw aan Boxtelse zijde was Rianne Boer met een slaggemiddelde van 1.000

Uitslagen      
zaterdag 20 september 2014
pup hb Ducks Wizards of BoZ 8-3
beeball majors Gryphons Ducks 21-16
asp hb 2 Starlights Ducks 2 12-6
pup sb Ducks Twins 16-8
asp hb 1 Ducks Tilburg 4-1
asp sb Ducks Nuenen 17-6
dames Saints Ducks 6-3
zondag 21 september 2014  
dames Ducks The Stags 10-0
heren 2 Ducks 2 Radboud Rangers 2 5-3
heren 1 Ducks Hazenkamp 4-14
Programma      
zaterdag 27 september 2014          Recreantentoernooi
asp hb 1 Boosters Ducks 10:00
asp hb 2 Ducks 2 Cardinals 2 11:30
zaterdag 4 oktober 2014  Reünie en Feestdag tgv 50 jaar Ducks

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


20-09-2014
 
 
Senioren softbal Saints - Ducks
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)