Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Stags - Ducks
 

 

Ruime senioren softbal overwinning JRC Ducks op the Stags

Zondag 5 oktober speelden de dames van Ducks de laatste competitiewedstrijd in Etten-Leur tegen de Stags. Twee keer eerder werd door Ducks al met ruime cijfers gewonnen van deze ploeg.  Na een snelle 1e inning stond de stand al 2-0 voor de Boxtelse dames. Ducks had in de 2e inning de ballen van de pitcher al snel door en de ene honkslag na de andere honkslag werd geslagen. Met drie honken bezet wist Rianne Boer deze kans optimaal te benutten door een Grand Slam te slaan! Stags kon niets terugdoen aan slag mede door 2x een dubbelspel van eerste honkvrouw Laura van Zetten.

In de 3e inning stond het dan ook 16-0 voor de ploeg uit Boxtel en het leek een snelle wedstrijd te worden. In de 4e inning wist  Stags tegenstand te bieden door een aantal keer met vier wijd op de honken te komen en er werden vervolgens 4 punten binnengeslagen. Dit betekende dat er nog een 5e inning gespeeld moest worden. Inmiddels stond Ducks met slechts 8 speelsters in het veld door een blessure van Sanne van Dooremalen. De Boxtelse dames hebben dit echter goed volgehouden en de wedstrijd afgesloten met een ruime winst: 6-18.

De beste slagvrouw aan Boxtelse zijde was Laura van Zetten met een slaggemiddelde van 1.000

Uitslagen      
zaterdag 4 oktober 2014 
beeball rookies Ducks Nuenen Wolves 15-15
beeball majors Ducks Starlights Majors 21-21
pup hb The Stags 2 Ducks 2-13
asp hb 1 Gryphons 2 Ducks 3-30
zondag 5 oktober 2014
dames The Stags Ducks 6-18
heren 1 Ducks Gryphons 1-15
Programma      
zaterdag 11 oktober 2014
heren 2 Cardinals 2 Ducks 2 13:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


05-10-2014
 
 
The Stags - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)