Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Honk-en softbalvereniging JRC Ducks
 

 

Honk-en softbalvereniging JRC Ducks hervat de competitie

Vanaf zondag 16 augustus weer met wedstrijden voor het damesteam en heren 2. Het 1e deel van de competitie werd op een memorabele manier afgesloten doordat er op het Ducks softbalveld een heuse interland gespeeld werd. Deze wedstrijd op 17 juli jl. was een voorbereidingswedstrijd voor de 2 nationale teams van Groot Brittannië en Oostenrijk voor het EK wat in de daaropvolgende week gespeeld zou worden bij Gryphons in Rosmalen. Nederland werd hier, na in de afgelopen jaren maar liefst 3x de Europese titel te hebben veroverd, dit jaar echter 2e. Een knappe prestatie maar helaas moest het Italië voor zich dulden.

Op zaterdag 18 juli mochten onze egen Ducks dames óók nog een wedstrijd tegen Groot Brittannië spelen. Een unieke kans voor de Boxtelse dames, voor deze gelegenheid aangevuld met enkele speelsters van Roef! uit Moergestel. Met een eindscore van 0-8 kijken de dames van Ducks met zeer gepaste trots terug op een mooie en bijzondere wedstrijd.

Programma      
16-8-2015      
dames Cardinals Ducks 11:00
heren 2 Ducks Radboud Rangers 11:0009-08-2015
 
 
Honk-en softbalvereniging JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)