Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks recreantentoernooi
 

 

JRC Ducks kijken terug op geslaagd recreantentoernooi

Wederom kan honk-en softbalvereniging JRC Ducks terugkijken op een zeer geslaagd recreantoernooi! Voor de 26e keer kwamen 23 teams vanuit het hele land naar de velden op Sportpark De Wielakker om hét sportieve softbalevenement mee te maken. Het Wereldteam uit Rotterdam is één van de trouwe toernooideelnemers. In de loop der jaren zijn er teams afgevallen die jarenlang hebben deelgenomen maar er zijn ook clubs die begonnen met 1 team en inmiddels 3 teams inschrijven zoals De Vrijbuiters uit Dronten. Ook vanuit onze eigen vereniging zijn er diverse teams die inschrijven om op een andere manier met hun sport bezig te kunnen zijn. De teams bestaan uit echte recreantenteams maar ook uit gelegenheidsteams van vriendengroepen en families.

Vrijdagochtend werd door vele vrijwilligers de speciaal voor deze gelegenheid opgezette tent ingericht en werden er 6 speelvelden uitgelegd waarbij we ook weer gebruik mochten maken van het rugbyveld van onze buren. In de loop van de dag arriveerden de eerste teams. Langs de velden werden de tenten en caravans geinstalleerd.

Zaterdagochtend om 10 uur werd het startschot gegeven voor de wedstrijden tussen 23 teams verdeeld over 3 poules. Op zaterdagavond was er een gezellige en goed bezochte feestavond voor alle deelnemers, Ducks leden en hun families. Op zondag werden de wedstrijden om 10 uur hervat en op een zonnig veld werden de wedstrijden gespeeld. Omdat deelnemen belangrijker is dan winnen was het volop vrolijkheid op en langs de velden van sportpark De Wielakker.

Na de prijsuitreiking werd rond half 5 het terrein weer ontruimd van tenten en caravans en keerden de teams moe maar voldaan huiswaarts. 

Met behulp van vele vrijwilligers uit alle geledingen van de vereniging, is alles soepel en op rolletjes verlopen. Dankzij de sportiviteit van de teams, de vele vrijwilligers, samenwerking met de rugby-buren van RC Ducks, ondersteuning van de Boxtelse EHBO én het prachtige zonnige weer kon het weekend niet meer stuk.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


27-09-2015
 
 
JRC Ducks recreantentoernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)