Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks sluit honkbal- softbal seizoen 2015 af
 

 

JRC Ducks sluit honkbal-softbal seizoen 2015 af

Zaterdagmiddag 10 oktober hebben we bij honk-en softbalvereniging JRC Ducks het seizoen afgesloten. Die dag werden de laatste thuiswedstrijden gespeeld door de pupillen softbal en pupillen honkbal. De junioren honkbal hadden op zondag nog een thuiswedstrijd op het programma staan maar vanweg de renovatie van het honkbalveld weken zij uit naar onze honkbalburen van Starlights in Schijndel.

Tijdens de seizoensafsluiting werd door voorzitter Gerard Voermans speciale aandacht gevraagd voor de vrijwilligers van de vereniging en hij sprak zijn dank uit voor het vele goede en belangeloze werk wat zij verrichten. In het bijzonder werden de trainers/coaches genoemd en van hen werden de 2 scheidende trainers/coaches; Kees van Aarle en Rik de Rooij van resp. dames 1 en heren 1 hartelijk bedankt. Zij hebben zich jarenlang voor Ducks als trainer/coach ingezet waarbij zij vaak naast hun eigen wedstrijden, 2x per week op het veld te vinden waren om trainingen te geven en daarnaast in het weekend op pad gingen met hun team om te coachen. Middels een aardige attentie werden zij bedankt voor hun inzet gedurende vele jaren

Voorzitter Voermans blikt verder terug op het seizoen waarin we als vereniging weer groei zien, dames 1 kampioen is geworden en pupillen honkbal gedeeld 1e in de competitie. JRC Ducks heeft samen met de rugbyers van RC Ducks deelgenomen aan de sportplaatjesactie van Albert Heijn, waaraan we een prachtig document in de vorm van een sportplaatjesboek voor alle leden aan overgehouden hebben. Ook hebben we 2 weken geleden voor de 26e keer een wederom succesvol recreantentoernooi gehad én gaat vanaf volgende week een geheel vernieuwde website de lucht in. Al met al een goed Ducks jaar!

Tot zijn grote verrassing werd Gerard Voermans ook zelf nog in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij maar liefst 50 jaar lid is van JRC Ducks. Totaal verrast dat zijn eigen Marijke plotseling verscheen en hij door de penningmeester in het welverdiende zonnetje werd gezet.

Alle teams gaan nu de winterperiode in. Enkele van hen hervatten na de herfstvakantie al de zaaltrainingen en andere teams doen dat vanf de kerstvakantie in aanloop naar het nieuwe seizoen. Dat nieuwe seizoen begint in maart met voor alle teams een 4-tal oefenwedstrijden waarna medio april de competitie weer begint.

Voor belangstellenden in de honk-en softbalsport is het najaar/winter een goed moment om in te stappen vanwege de opbouw: eerst de binnentrainingen, dan de oefenwedstrijden en daarna de competitie. JRC Ducks heeft teams voor zowel meisjes als jongens, dames als heren, spelend in competitieverband of recreatief, in alle leeftijdcategorieën.

Voor meer info kijk op onze website www.jrc-ducks.nl

Uitslagen        
10-10-2015        
beeball majors PSV   Ducks 13-20
pupillen sb Ducks   Tilburg 4-10
pupillen hb Ducks   Gryphons 6-5
pupillen hb Gryphons   Ducks 2-8
11-10-2015        
junioren Ducks   Cheetahs 4-22

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


10-10-2015
 
 
JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)