Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Oostenrijk en Groot-Brittannië
 

 

Oefeninterland bij JRC Ducks tussen Oostenrijk en Groot-Brittannië

Op vrijdag 17 juli 2015 om 16.00 zullen de damesteams van Oostenrijk en Groot-Brittannië een oefeninterland tegen elkaar spelen op het terrein van de Ducks in Boxtel. Zij spelen deze wedstrijd in de voorbereiding op het EK Softbal dat een dag later begint in 's-Hertogenbosch.

Groot-Brittannië werd op het EK van 2009 2e en op het EK van 2011 3e. Al met al een van de betere teams in Europa. Oostenrijk presteerde minder goed, maar zal zeker proberen partij te bieden.
Voor en na de wedstrijd zijn op en rond de velden allerlei activiteiten. Voor de jongste kinderen en voor hen die eens kennis willen maken met honkbal en softbal is er vanaf 14.15 een spelcircuit uitgezet waar de eerste stappen in deze fantastische sport gezet kunnen worden. Het team van Groot-Brittannië zal assisteren bij deze activiteiten.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Bart Thoemen
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


17-07-2015
 
 
JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)