Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Heren 1 Nieuwegein Diamonds – Ducks
 

 

Heren 1 Nieuwegein Diamonds – Ducks

Zondag 31 mei speelden de formatie uit Boxtel, tegen de Diamonds uit Nieuwegein. Ducks, dat moest winnen om de vierde plek te bemachtigen, begon sterk aan de wedstrijd. Eerste slagman Yannick Brechenmacher begon met een honkslag en kwam verder op een goede afgedwongen 4 wijd van Max Denteneer.

Door goed honklopen wisten zij beiden te scoren vóór de Boxtelse slagbeurt eindigde. De Nieuwegeinse honkballers lieten er geen gras over groeien en raakten pitcher Jeroen van Nes hard, wat resulteerde in een 2-2 tussenstand. In de derde inning kon Ducks, met behulp van wat veldfoutjes van de Diamonds én een harde klap van Bram van der Horst, de tussenstand uitbreiden naar 2-5. In de gelijkmakende slagbeurt pakten de Diamonds 2 punten terug mede door een goed gemikte driehonkslag van de tweede honkman uit Nieuwegein. In de 5e inning kwam de offensieve kracht van Ducks weer om de hoek kijken, en sloeg Sherwin Theodora, van der Horst binnen. Later zou Theodora zelf ook scoren en de stand uitbreiden naar 5-9. Aan beide kanten bleef het redelijk stil, totdat de Boxtelaars toesloegen in de 8e inning.

Denteneer begon met een perfect geplaatste stootslag, opgevolgd door een goed uitgevoerde "hit 'n run" door Mike de Ruijter waardoor Denteneer naar het tweede honk kon en de Ruijter safe was op het eerste. Jan van der Wielen droeg bij door Denteneer binnen te slaan en werd het uiteindelijk 6-14. Denteneer kreeg de taak om het als pitcher af te maken en slaagde daar in. Uiteindelijk werd de stand 9-14, een goede uitslag, met een bijdrage van alle spelers aan de Boxtelse zijde. Beste slagman bij Ducks was Mike de Ruijter met 3 uit 6, gemiddelde 0.500.

Uitslagen
30-5-2015
beeball rookies  ROEF!  Ducks  11-11
beeball majors  Ducks  Starlights verregend
pupillen hb Ducks Cardinals  7-6
pupillen sb ROEF!  Ducks 14-4
aspiranten sb Ducks  Jeka  16-4
aspiranten sb Ducks  Jeka  16-sep
 
31-5-2015
dames Nuenen  Ducks  1-19
heren 2 Kickers  Ducks  12-10
heren 1 Nieuwegein Diamonds  Ducks  9-14
 
Programma
6-6-2015
pupillen hb Ducks PH1 Royals PH1 11:00
pupillen sb Cardinals PS1 Ducks PS1 10:00
aspiranten sb Ducks AS1 Twins AS2 15:00
heren 2 Cardinals H2 Ducks H2 18:00
junioren  Cheetahs JH1 Ducks JH1 10:30
 
7-6-2015
beeball rookies  landelijke beeballdag bij Royals in Venray
beeball majors  landelijke beeballdag bij Royals in Venray
dames Twins DS2 Ducks DS1 14:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


31-05-2015
 
 
JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)