Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks - Centrals
 

 

Senioren honkbal Ducks sluit wedstrijd met winst af tegen Centrals

Voor de honkballers van Ducks stond dit weekend de laatste competitiewedstrijd op het programma en de formatie uit Boxtel trof de Centrals uit De Bilt. De bezoekers kwamen meteen goed uit de startblokken en scoorden 2 maal door 4 goede honkslagen. Ducks kwamen echter maar traag op start en zag de eerste 6 slagmensen zonder resultaat terugkeren naar de dug-out. In de derde inning kwam Ducks via Mike de Ruijter voor het eerst op de honken en hij werd ook binnen geslagen door Kees van Dooremalen.

Ducks bleef echter moeite houden met de pitcher van Centrals en wisten in de 2 innings daarna nog slechts een puntje over de thuis plaat te slaan. In de 6e inning kwam Ducks op gang nadat eerst Centrals nog een puntje wist te scoren door een puike 2-honkslag, en sloeg Ducks maar liefst 5 honkslagen en scoorde 5 punten mede doordat Jan van der Wielen de bal over de omheining sloeg: een home-run! Jeroen van Nes gooide een goede wedstrijd maar kon het niet uitmaken. In de 9e inning nam Max Denteneer het van hem over en die had nog wat moeite maar wist met 2 punten tegen door een mooie unassisted double play van Mike de Ruijter de wedstrijd winnend af te sluiten. De eindstand : 8-6 voor Ducks. Beste slagman was Rogelio Cicilia met 3 uit 5 (0.600)

Uitslagen
19-9-2015
beeball rookies Kickers Ducks 11-11
beeball majors Ducks  Nuenen Lions  18-12
pupillen hb Ducks  Tilburg 3-2
pupillen sb Ducks Twins  9-4
junioren  Uden Red Sox  Ducks  7-6
aspiranten sb Ducks  Gryphons/Cardinals  13-10
 
20-9-2015
aspiranten sb Jeka Ducks  14-14
heren 2 Ducks  Cardinals  8-4
heren 1 Ducks  Centrals  8-6
dames Ducks  Stags 9-5
 
Programma
26-9-2015
pupillen sb Jeka  Ducks  10:00
junioren  Hazenkamp  Ducks 14:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


20-09-2015
 
 
JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)