Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks - Gryphons
 

 

Senioren honkbal Ducks valse start op Gryphons

Zondag 12 april was de eerste competitiewedstrijd voor de mannen uit Boxtel. Hopend op een sterke start van het seizoen, trad Ducks aan tegen een oude bekende, Gryphons uit Rosmalen. Wetende dat dit al direct een zware pot kon zijn als seizoensopener waren de Boxtelaars gebrand om te winnen. Startend werper Jeroen van Nes begon sterk door de drie eerste slagmensen terug te sturen naar de dugout, mede geholpen door zijn veld. Dit deden de gasten uit Rosmalen hem na door goed werpen van startend werper Maarten Zwerus. Van Nes incasseerde de daaropvolgende inning een hard geraakte homerun van Zwerus, maar daar bleef het bij. Ducks antwoorde hierop door drie punten binnen te slaan door een prachtige homerun van Bram van der Horst, die de bal zo hard raakte dat hij bijna de snelweg haalde achter het veld.

De tussenstand was 3-1. Tot de vierde inning bleef het redelijk rustig. Ducks leefde opnieuw op en de heren wisten twee extra punten binnen te tikken. Inmiddels was de stand 5-3, een spannende nek aan nek race. In de zesde inning kwam de omslag. Door meerdere  veldfouten en goedgeplaatste honkslagen sloeg de formatie uit Rosmalen 6 punten binnen, en van Nes was aan het einde van zijn stof. Aflossend werper Max Denteneer  werd niet geholpen door het veld en na de eerste helft van de negende inning was de stand 15-5. Ducks wist nog 2 punten binnen te slaan in de gelijkmakende helft van de inning, maar het was helaas niet genoeg. De eindstand werd hiermee 7-15, een ruime zege voor Gryphons ondanks een sterke start van Ducks. Beste slagman aan de zijde van Ducks: Max Denteneer slaggemiddelde: 0.400.


11-4-2015
beeball rookies  Ducks ROEF!  8-8
pupillen sb Ducks  Cardinals  1-10
pupillen hb Royals  Ducks  11-14
beeball majors  Ducks  Hazenkamp  23 - 17
12-4-2015
aspiranten sb Twins  Ducks  12-22
heren 2 Ducks  Panters  18-04
heren 1 Ducks  Gryphons  7-15
dames Ducks  Twins  14-4
Programma
18-4-2015
pupillen sb Stags  Ducks 9:30
pupillen hb Ducks  Gryphons  11:00
junioren  Royals  Ducks  11:00
aspiranten sb Stags  Ducks  14.30
dames Wizards of Boz  Ducks 18:30
19-4-2015
heren 2 Hickory  Ducks  13:30
heren 1 Stags  Ducks 14:30
dames Ducks  Stags  15:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


12-04-2015
 
 
Senioren honkbal Ducks - Gryphons
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)