Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks H1 - Stags H1
 

 

Senioren honkbal Ducks 1 thuis overwinning op Stags H1

Deze zondag moesten de heren van Ducks een wedstrijd tegen de nummer drie van de competitie, namelijk de Stags. Vorige keer hadden de Stags overtuigend gewonnen met een uitslag van 10-0. Ducks, dat vorige week goed speelde maar toch verloor hoopte deze cruciale wedstrijd te winnen. Stags begon sterk aan de wedstrijd en raakte startend werper Jeroen van Nes hard. Door een veldfoutje en drie goede honkslagen kwam de uitpartij maar liefst drie maal over de thuisplaat.

In de gelijkmakende inning wist Ducks niet te overtuigen en kwam niet op de honken. In de tweede inning pakte Ducks echter wel een punt terug op een harde tweehonkslag van Sherwin Theodora, die de eerder op de honken gekomen Rogelio Cicilia binnensloeg.
Van Nes had zich inmiddels al herpakt en hield de sterke offensieve ploeg uit Etten-Leur goed in bedwang.

In de derde inning beloonde de Boxtelaren van Nes dan ook met nog meer punten: Cicilia sloeg twee punten binnen die de Stags in het begin van de inning hadden laten lopen, waarna Bram Van Der Horst ook een honkslag sloeg. Beiden werden zij binnengeslagen door Theodora, die een harde klap uitdeelde met een homerun. De tussenstand bedroeg ineens 6-3 en Ducks wist dat het gas bij moest geven. Toch wist Stags een punt terug te pakken op een hele verre homerun. In de vierde inning pakte de Boxtelse formatie weer punten bij op een paar honkslagen en slordigheidjes van Stags. De stand was 9-3. Van Nes zette zijn goede werk voort en bleef overtuigen. In de zesde inning pakte Ducks weer drie punten en de wedstrijd leek gespeeld met een tussenstand van 12-3.

Tijdens de achtste inning nam Max Denteneer het werpen over van Jeroen van Nes. Denteneer begon goed maar moest een punt incasseren door een veldfout in het buitenveld. Voor even werd de wedstrijd stil gelegd voor een onweersbui, maar kon al spoedig hervat worden. Ducks werd ruw wakker geschud na deze onderbreking want de mannen uit Etten-Leur lieten er geen gras over groeien. Twee zuivere nullen werden niet gemaakt en vervolgens sloegen de Stags toe door Denteneer goed te raken. Alles leek goed te vallen voor Stags en er kwamen zes punten binnen in een scala van fouten en honkslagen. Met het gelijkmakende punt op het tweede honk sloeg de korte stop van Stags een harde bal het rechtsveld in, maar deze werd makkelijk gevangen en zo wist Ducks de winst te behouden na een goede wedstrijd gespeeld te hebben. Eindstand 12-11, beste slagman aan de zijde van Ducks: Sherwin Theodora met 2 uit 2 en vijf punten binnengeslagen.

Uitslagen
1-7-2015
dames Nuenen  Ducks  14-7
4-7-2015
pupillen sb Gryphons  Ducks  6-3
pupillen sb Ducks  Gryphons  2-6
beeball majors  Ducks  Bullfighters  23-15
junioren  Ducks  Royals  9-10
5-7-2015
heren 2 Ducks  Hickory  10-0
heren 1 Ducks  Stags  12-11
 
Programma
11-7-2015
beeball rookies Jeka BR1 Ducks BR1 10:00
beeball majors  Nuenen Lions Ducks Majors 10:00
pupillen sb Ducks  Tilburg  11:00
pupillen hb Ducks  Tilburg 13:00
junioren  Ducks  Mustangs  14:30
dames Starlights  Ducks  18:30
 
12-7-2015
aspiranten sb ROEF! AS1 Ducks  11:00
heren 2 Ducks  Bullfighters  11:00
heren 1 Ducks  Wombats  15:00
14-7-2015

Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


05-07-2015
 
 
Senioren honkbal Ducks H1 - Stags H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)