Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Gryphons – Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks laten punten over aan Gryphons

Deze zondag moesten de heren van Ducks een uitwedstrijd spelen in Rosmalen, ditmaal tegen de Gryphons. Ducks wist dat het een zware tegenstander te lijf zou gaan en was daarom gebrand om te winnen. Ondanks die instelling begonnen de Boxtelaren niet sterk aan hun eerste slagbeurt en was het geen moeite voor de pitcher van Gryphons om drie slagmensen uit te krijgen waarvan twee op drie slag.
Gryphons kwam in de gelijkmakende inning voor door te scoren op een goede honkslag en liet zien dat ze deze wedstrijd niet zomaar uit handen zou geven. Startend werper Jeroen van Nes kreeg net op de cruciale momenten de calls van de scheidsrechter niet mee en werd daarna hard geraakt.

In vier innings incasseerde hij 7 punten. Ondanks dat Ducks punten tegen kreeg, speelde het wel een goede wedstrijd.  Er werden goede acties en strategieën uitgevoerd.  In de 4e inning sloeg Ducks 2 punten binnen door een prachtige tweehonkslag van powerhitter Bram van der Horst. Dit opgeteld met een eerder binnengelopen puntje in de tweede, bracht de stand tot 7-3.
In de zevende inning probeerde Ducks meer gas te geven door een mooie double play te maken, maar het zat er niet in. Ondanks goed pitchwerk van Max Denteneer die van Nes aflostte én goed verdedigend spel, schoten de Ducksleden offensief te kort en de stand bleef 7-3 na een mooie wedstrijd met goed honkbal van beide kanten. Beste slagman aan boxtelse zijde was Kees van Dooremalen met 2 uit 3, gemiddelde 0.666

Uitslagen
27-6-2015
aspiranten sb Gryphons/Cardinals Ducks 11-8
pupillen hb Ducks  Nuenen 10-14
beeball majors  Ducks Majors Gryphons 20-19
pupillen sb Jeka  Ducks  13-4
pupillen sb Ducks  Jeka  2-6
junioren  Kickers Ducks 15-14
28-6-2015
heren 1 Gryphons Ducks 7-3
dames Stags  Ducks  0-12
heren 2 Panters  Ducks  7-13
Programma
4-7-2015
beeball rookies  Jeka  Ducks  10:00
pupillen hb PSV  Ducks  10:00
pupillen sb Gryphons  Ducks  10:00
pupillen sb Ducks  Gryphons  11:30
beeball majors  Ducks  Bullfighters  11:00
junioren  Ducks  Royals  14:30
aspiranten sb Ducks Nuenen  15:00
5-7-2015
heren 2 Ducks  Hickory  11:00
heren 1 Ducks  Stags  15:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


28-06-2015
 
 
Senioren honkbal Gryphons – Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)