Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Honkbal Twins - JRC Ducks
 

 

Honkbal JRC Ducks heren winnaar uit de bus tegen Twins

Zondag 30 augustus speelden de heren van Ducks een uitwedstrijd tegen Twins uit Oosterhout. Nadat deze wedstrijd eerder verregende, zochten de Boxtelaren naar een kans om hun trend voort te zetten. Ducks begon goed aan slag maar de ploeg uit Oosterhout wist een mooie double play te maken waardoor de inning over bleek. Jeroen van Nes opende goed en hield de sterke slagploeg in bedwang. In de tweede inning kwam Sherwin Theodora tot scoren door een binnenveld honkslag van Jeroen van Nes, die het heft in eigen handen nam. Twins lieten hier geen gras over groeien en pakte in de gelijkmakende slagbeurt direct een punt terug, mede door een foutje.

Daarna bleef het redelijk stil tot Twins tot scoren kwam en de tussenstand 2-1 bedroeg. In de vijfde inning slaagde de formatie uit Boxtel punten terug te pakken en kwam tweemaal tot scoren, geholpen door een fout van de derde honkman uit Oosterhout. Tussenstand 2-3. Hierna deden beide werpers hun best om de wedstrijd op slot te gooien maar in de laatste inning sloeg eerste honkman Yannick Brechenmacher het laatste Boxtelse punt binnen, de loper was Jeroen van Nes. In de gelijkmakende slagbeurt van Twins werd het nog spannend, daar ze een punt terug wisten te pakken met een tussenstand van 3-4 én nog een loper op honk drie. Maar van Nes hield het hoofd koel en wist de laatste slagman uit te krijgen, met resultaat een spannende wedstrijd waarbij de Boxtelaren als winnaars uit de bus wisten te komen.

Onbetwiste man of the match was dan ook Jeroen van Nes, met twee honkslagen, twee punten gescoord en een punt binnen geslagen terwijl hij een dominante wedstrijd gooide.

Uitslagen      
29-8-2015      
pupillen hb Ducks Cardinals  11-5
pupillen sb Ducks  Stags  11-6
30-8-2015      
aspiranten sb Twins  Ducks  12-22
heren 2 Royals Ducks 6-10
dames Ducks  Twins  12-2
heren 1 Twins  Ducks 3-4
       
Programma      
3-9-2015      
pupillen hb Nuenen  Ducks  19:00
       
5-9-2015      
beeball rookies Roef! Ducks  10:30
pupillen hb Ducks  Gryphons  10:30
beeball majors Ducks  Starlights  11:00
pupillen sb Ducks Tilburg 13:00
junioren  Ducks  Cheetahs  13:00
aspiranten sb Ducks  Nuenen  15:00
       
6-9-2015      
heren 1 Centrals  Ducks  10:00
heren 2 Nuenen  Ducks  11:00
       
7-9-2015      
junioren  Ducks Nuenen  19:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


30-08-2015
 
 
Honkbal Twins - JRC Ducks
 
 
 
Archief foto

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)