Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks
 

 

Senioren softbal Wizards of Boz - Ducks  zaterdag 18 april

Op zaterdagavond zijn de dames van Ducks afgereisd naar Bergen op Zoom om een wedstrijd te spelen tegen de Wizards of Boz. Dit team was nog onbekend voor de Boxtelse dames en het was een verrassing wat de wedstrijd ging brengen. De pitcher van Wizards of Boz wist te plaat niet goed te bereiken en daardoor wisten de Boxtelse dames al 7 punten te scoren in de eerste inning. In de tweede inning kwam er dan ook een vervangende pitcher. De pitcher en het veld van Wizards of Boz wisten dit keer de ploeg uit Boxtel in bedwang te houden. Ducks bleef verdedigend sterk aan de leiding van pitcher Laura van Zetten. In de 5e inning wisten de dames Ducks grip te krijgen op de pitcher en er werden prachtige honkslagen en homeruns geslagen. De wedstrijd eindigde vervroegd door de mercy rule en de uitslag was 2-15 voor dames Ducks. Dit was al de tweede ruime winst voor Ducks.

Senioren softbal Ducks - Stags zondag 19 april

Zondag 19 april speelden de dames van Ducks hun derde competitiewedstrijd tegen de Stags. Vorig seizoen had Ducks al met ruime cijfers gewonnen van deze ploeg. De wedstrijd begon dan ook goed voor Ducks. De pitcher uit Etten-Leur kreeg maar geen grip op de wedstrijd en door regelmatig vier wijd te gooien liepen de punten maar binnen. Na de eerste slagbeurt hadden de dames Ducks al een ruime voorsprong van 11 punten. Ook verdedigend was Ducks sterk en wist de nul te behouden. De tweede inning stond er een nieuwe pitcher voor de Stags en deze wist de thuisplaat wel te vinden. Ducks bleef dan ook puntloos.  Ook aanvallend werd Stags sterker en de dames wisten in de 3e en 4e inning door verre honkslagen ook puntjes te scoren. Dit betekende dat er nog een 5e inning gespeeld moest worden en om een einde aan de wedstrijd te maken moesten de dames uit Boxtel nog 1 puntje scoren. Anne Struycken gaf het voorbeeld door een strakke bal het veld in te slaan. Vervolgens wist Klaartje van der Burgt ook een prachtige honkslag te slaan en was het aan Noortje Tak om de wedstrijd te beëindigen. Dit deed ze keurig door een verre honkslag te slaan. De ploeg uit Boxtel heeft de wedstrijd afgesloten met een ruime winst: 15-5.

Uitslagen
18-4-2015
beeball majors Starlights Ducks 17-17
pupillen sb Stags  Ducks 3-0
pupillen hb Ducks  Gryphons  11-3
junioren  Royals  Ducks  15-8
aspiranten sb Stags  Ducks  9-7
dames Wizards of Boz  Ducks 2-15
 
19-4-2015
heren 2 Hickory  Ducks 

12-2

heren 1 Stags  Ducks 10-0
dames Ducks  Stags  15-5
 
Programma
25-4-2015
beeball rookies  Kickers BR1 Ducks BR1 10:00
beeball majors  Ducks BM1 Cardinals BM1 11:00
junioren  Mustangs JH1 Ducks JH1 14:00
pupillen hb Nuenen PH1 Ducks PH1 14:00
aspiranten sb Ducks AS1 Gryphons/Cardinals 15:00
26-4-2015
heren 1 Wombats H1 Ducks H1 16:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


19-05-2015
 
 
JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)