Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks - Groot-Brittannië
 

 

Softbal JRC Ducks trots wedstrijd tegen Groot Britanië

Om hun dank te betuigen, stelden de Engelsen voor om als klap op de vuurpijl een wedstrijd te spelen tegen de dames van Ducks. Hier zeiden de dames natuurlijk geen nee tegen. Afgelopen zaterdag 18 juli was het dan zover. De selectie van Ducks verscheen, met toch wat klamme handjes, op het veld. Bijgestaan door enkele leenspeelsters van buurvereniging Roef! begonnen zij met groot enthousiasme aan deze wedstrijd. Aan Duckszijde startte Klaartje van der Burght als werper. Zij wist de Britten wonderbaarlijk kort te houden. In de eerste twee innings wisten zij de honken niet te bereiken.

Aan slag verraste Ducks het publiek. Nikki van Nes en Wies Ligtvoet wisten met knappe honkslagen het tweede en derde honk te bereiken. Jammer genoeg mocht dit niet tot scoren leiden. Maar dat de Britse pitcher te raken was, gaf de meiden goede hoop. In de volgende inning wisselde Ducks wat in de opstelling. Pitcher Jazzy Kaiaruna (geleend van Roef!) nam de leiding over van Klaartje. Ook zij wist de score binnen de perken te houden. Enkele innings later besloten de Britten van pitcher te wisselen. Deze jonge pitcher (16 jaar) bleek een tandje groter te zijn. Toch wisten nog verschillende speelsters van Ducks de honken te bereiken. De thuisplaat bleek enkel iets te ver te zijn. De Britten begonnen echter ondertussen warm te draaien. Verschillende verre honkslagen zorgden ervoor dat zij uiteindelijk toch aan scoren toe kwamen. Met een eindscore van 0-8 kijken de meiden van Ducks met zeer gepaste trots terug op een mooie wedstrijd. Wij danken Roef! en Groot-Brittanië voor deze mooie afsluiter van de eerste helft van het softbalseizoen. Op 16 augustus speelt Ducks haar volgende wedstrijd tegen Cardinals uit Oss.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


18-07-2015
 
 
JRC Ducks - Groot-Brittannië
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)