Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal JRC Ducks - Stags
 

 

JRC Ducks softbal dames kampioen 3e klasse

Afgelopen zondag 20 september speelden de dames van Ducks de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen de Stags uit Etten Leur. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden omdat het kampioenschap op het spel stond. In aanwezigheid van een groot publiek begon de eerste inning meteen goed. De dames van Ducks wisten het veld goed dicht te houden, waardoor ze al snel aan slag mochten zonder tegenpunten. Ze wisten zelf wel een punt te scoren. In de tweede inning wist Stags alle honken vol te krijgen, maar dankzij uitstekend en koelbloedig pitchwerk van Inge van Geel kon Stags deze niet in punten verzilveren. Ducks wist in deze inning twee punten binnen te halen, dankzij een mooie honkslag van Rianne Boer. De stand stond hiermee op 3-0 voor Ducks. In de derde inning wist Stags een aantal mooie honkslagen te slaan, waardoor zij drie punten konden scoren. Ducks kon wederom een punt scoren, zo werd het aan het einde van de derde inning 4-3.

De spanning steeg, ook bij de collegaspeelsters van Starlights uit Schijndel omdat zij bij verlies van Ducks, kampioen zouden zijn. De vierde inning was ontzettend spannend, Stags kregen wederom alle honken vol, maar de dames van Ducks konden de rust bewaren en dankzij een mooie vangbal van Evelien Gerrits werd de laatste nul gemaakt, waardoor er niet kon worden gesoord. Ducks daarentegen maakte er wel weer een punt bij waardoor de stand 5-3 werd. In de vijfde inning werd het veld weer goed dicht gehouden door de Ducks dames, terwijl zijzelf maar liefst vier punten konden scoren. Dankzij honkslagen van Rianne Boer, Colette Wind en Evelien Gerrits kwam de stand op 9-3. In de zesde inning kon Stags nog wel twee punten scoren, maar gooide pitcher Inge Geel twee speelsters op drie slag uit. Samen met nogmaals een mooie vangbal van Evelien Gerrits werden zo al snel drie nullen gemaakt. De dames van Ducks wisten deze inning niet te scoren. In de zevende inning werd het veld weer goed dichtgehouden, de eerste drie slagvrouwen van Stags wisten het eerste honk allemaal niet te halen, waardoor de dames van Ducks de wedstrijd wonnen met 9-5.

De dames van Ducks zijn hiermee kampioen geworden in de 3e klasse E waarmee beslag is gelegd op een promotieplek.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


20-09-2015
 
 
JRC Ducks softbal dames kampioen 3e klasse
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)