Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Nuenen
 

 

Senioren softbal Ducks geen thuis winst op Nuenen

Zondag 23 augustus moesten de dames van Ducks tegen Nuenen. In de eerste inning wist Ducks meteen twee punten te scoren dankzij honkslagen van Nikki van Nes en Evelien Gerrits. Ook de tegenpartij wist in de eerste inning een puntje binnen te slepen, waardoor de wedstrijd begon met 2-1. In de 2e inning wist Lonneke van Loene voor de Ducks de thuisplaat te bereiken. De tegenpartij had deze inning een goede slagbeurt, waardoor zij vier punten wisten te scoren, hierdoor werd de stand 4-5. In de hieropvolgende innings wist Ducks niet op de honken te komen en kregen zij nóg een aantal punten tegen. Uiteindelijk konden de Boxtelse dames in de 6e inning nog een puntje te scoren dankzij een prachtige 3-honkslag van Laura van Zetten, maar het kwaad was al geschied voor Ducks. Nuenen heeft de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 5-11.

Om de koppositie in de klasse te behouden, waar een eventuele promotie van afhangt, moeten de Ducks dames de komende wedstrijden zien te winnen. Volgende week ontmoeten de dames de softbalsters van Twins uit Oosterhout.

Uitslagen
23-8-2015
dames Ducks Nuenen  5-11
heren 2 Gryphons  Ducks  2-11
 
Programma
29-8-2015
beeball majors PSV Ducks  10:00
pupillen hb Ducks Cardinals  11:00
pupillen sb Ducks  Stags  13:00
 
30-8-2015
aspiranten sb Twins  Ducks  10:00
heren 2 Royals Ducks 10:30
dames Ducks  Twins  15:00
heren 1 Twins  Ducks 18:30
 
3-9-2015
pupillen hb Nuenen  Ducks  19:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


23-08-2015
 
 
Senioren softbal Ducks - Nuenen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)