Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal JRC Ducks - Cardinals
 

 

Dames 1 Ducks walsen over Cardinals

Op zondag 17 mei stond de wedstrijd tegen de Cardinals op het programma. Zowel Cardinals als Ducks waren tot nu toe nog ongeslagen en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Startend werper Inge van Geel begon goed aan de wedstrijd maar door een verre honkslag wisten de dames uit Oss toch al tot scoren te komen.

De startend werper van Cardinals daarentegen wist haar draai nog niet te vinden en door een aantal keer 4 wijd te gooien kwamen er 3 punten voor Ducks over de thuisplaat. In de tweede inning wisten beide ploegen geen punten te scoren. Ook in de 3e inning kon Oss niet scoren, mede door een prachtige vangbal van tweede honkvrouw Janne de Haan. Inmiddels was er een nieuwe pitcher op de heuvel gekomen voor de Cardinals. Deze pitcher had een aanzienlijk hogere snelheid en dat was even wennen voor de dames van Ducks. Toch kreeg Ducks snel grip op de pitcher en de dames wisten steeds meer punten binnen te slaan. Pitcher Inge van Geel bleef moeilijk te raken voor de tegenpartij en Cardinals wist geen punten te scoren. Door een een verre honkslag in de 6e inning kwam Cardinals bijna tot scoren maar midveldster Evelien Gerrits heeft met een strakke aangooi op de thuisplaat nog de nul kunnen maken! Door goed slagwerk van Laura van Zetten, Lonneke Loene en Inge van Geel wist Ducks in de 6e inning de score uit te breiden naar 10-1. Dit is al de vijfde zegen op rij voor de dames uit Boxtel.

Volgende week staan de Starlights op het programma wat weer een zeer spannende wedstrijd belooft te worden!

Uitslagen
16-5-2015
beeball rookies  Ducks  Jeka  17-17
pupillen hb All In  Ducks  9-13
aspiranten sb Nuenen Ducks  11-33
 
17-5-2015
heren 2 Ducks  Royals  16-0
heren 1 Ducks  Twins  15-11
dames Ducks  Cardinals  10-1
Programma
 
23-5-2015
beeball majors  Gryphons Ducks  10:00 uur
pupillen sb Ducks  ROEF!  11:00 uur
junioren  Ducks  Uden Red Sox  14:30 uur
dames Starlights  Ducks  18:30 uur
 
24-5-2015
heren 1 Ducks  Domstad Dodgers  14:00 uur
25-5-2015
junioren  Mustangs  Ducks  14:00 uur


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


17-05-2015
 
 
Senioren softbal JRC Ducks - Cardinals
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)