Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks – Starlights
 

 

Senioren softbal Ducks zet zege reeks voort op Starlights

Op zondag 10 mei stond de wedstrijd tegen Starlights uit Schijndel op het programma. De afgelopen weken heeft Ducks een aantal wedstrijden gespeeld en al deze wedstrijden met groot puntenverschil gewonnen. Voordat de wedstrijd begon wisten alle dames van Ducks dat het op deze zonnige dag geen makkelijke opgave zou zijn om te winnen van Starlights. 

Inge van Geel startte deze wedstrijd op de pitcherplaats. Er wisten 2 lopers van Starlights op de honken te komen door 4 wijd en door een mooie honkslag van slagvrouw Goossens  kwam het eerste punt van Starlights over de thuisplaat. De nullen in deze inning vielen onder andere door twee mooie vangballen van midveldster Evelien Gerrits.

Rianne Boer mocht het spits afbijten en sloeg een mooie honkslag in het midveld. De  dames die daarop volgden konden moeilijk grip krijgen op de pitcher van Starlights en er vielen al snel 3 nullen. Geen punten voor Ducks in de eerste inning. In de tweede inning was pitcher Inge van Geel warm gegooid en gooide zij de ene 3-slag na de andere, waardoor Ducks snel weer aan slag kwam. Ook de pitcher van Starlight wist in de tweede inning 3 dames van Ducks met 3-slag de dug-out in te sturen.  In de derde inning werd door pitcher Inge van Geel twee keer 3-slag gegooid. Er viel ook een mooie nul door een strakke aangooi van midveldster Evelien Gerrits op thuis. Helaas konden de dames van Ducks het niet voorkomen dat er 3 mooie honkslagen door de Starlights geslagen werden waardoor er weer een punt door Starlights gescoord werd. In de slagbeurt van Ducks wist Rianne Boer op de honken te komen en zij wist een  punt te scoren op een honkslag van Noortje Tak. Score aan het einde van de derde inning: 1-2. Na de derde inning werd pitcher Inge van Geel, die 3 goede inningen had gegooid, gewisseld door pitcher Klaartje van de Burgt. Starlights wist in de 5de en 6de inning nog twee punten te scoren waardoor Ducks in de 6de inning achterstonden met 1-4. In de 6de inning kreeg Ducks eindelijk grip op de picher van Starlights  Door goed slagwerk van Klaartje van de Burgt, Rianne Boer en Laura van Zetten kwam de stand op 4-4. Starlights wist in de 7de  en tevens laatste inning niet te scoren . Het was dus de taak van Ducks om in de laatste inning nog 1 punt te scoren om deze wedstrijd te winnen.

Inge van Geel en Lonneke van Loene wisten door goed slagwerk op de honken te komen.  Nu was het de taak van Elke Mutsaards om het winnende punt binnen te slaan. Elke sloeg op de eerste bal die de pitcher van Starlights gooide, raakte deze prima, waardoor Inge van Geel het laatste en winnende punt wist te scoren.

De dames van Ducks zijn tot nog toe ongeslagen. Volgende week staat Cardinals uit Oss op het programma.

Uitslagen
9-5-2015
junioren  Nuenen  Ducks  15-5
pupillen sb Tilburg  Ducks 8-15
aspiranten sb Ducks  ROEF!  5-23
10-5-2015
dames Ducks  Starlights  5-4
heren 2 Ducks  Gryphons 7-6
heren 1 Ducks  Tilburg  27-4
 
Programma
beeball rookies  Ducks  Jeka  11:00
pupillen hb All In  Ducks  11:00
aspiranten sb Nuenen Ducks  16:00
17-5-2015
heren 2 Ducks  Royals  11:00
heren 1 Ducks  Twins  15:00
dames Ducks  Cardinals  15:00Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


10-05-2015
 
 
Senioren softbal Ducks – Starlights
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)