Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Starlights – Ducks
 

 

Senioren softbal Ducks moeten buigen voor Starlights

De dames van Ducks begonnen zaterdag in Schijndel met twaalf overwinningen uit twaalf wedstrijden, maar moest buigen voor Starlights: 15-4. In de eerste inning scoorde Ducks tweemaal, waar meer punten mogelijk waren geweest. Dit leek een voortvarende start, maar de thuisploeg zette daar vijf punten tegenover. Ducks was het niet gewend om vijf punten tegen te krijgen, maar mocht ook naar zichzelf kijken. Twee keer vier wijd en een cruciale fout in het buitenveld waren mede oorzaak van de 5-2 achterstand. Aanvallend kwamen er genoeg speelsters op de honken. Nikki van Nes en Rianne Boer wisten in hun drie slagbeurten telkens het honk te bereiken. Verdedigend ging het echter erg stroef. Starlights kreeg steeds meer grip op de worpen van pitcher Inge van Geel en sloeg een aantal mooie honkslagen. In de vijfde inning besliste de Schijndelse ploeg de wedstrijd. Geholpen door meerdere veldfouten scoorden zij 7 keer en maakte het verschil groter dan 10 punten, waardoor de wedstrijd vroegtijdig eindigde.

Ondanks het verlies van zaterdag kunnen de dames terug kijken op een goede eerste serie wedstrijden. Op 16 augustus hervatten zij de competitie met 5 punten voorsprong op Starlights.

Uitslagen
11-7-2015
beeball majors  Nuenen Lions Ducks Majors 29-14
pupillen hb Ducks  Tilburg 15-8
dames Starlights  Ducks  15-4
12-7-2015
aspiranten sb Roef! Ducks  10-11
heren 2 Ducks  Bullfighters  16-8
heren 1 Ducks  Wombats  2-3
Programma
19-7-2015
heren 1 Twins  Ducks  10:30 uur

foto: Stootslag van Elke Mutsaards.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


12-07-2015
 
 
foto: Stootslag van Elke Mutsaards.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)