Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Twins DS2 - JRC Ducks DS1
 

 

JRC Ducks dames 1 ruime overwinning op Twins dames 2

Op deze zonnige middag vertrokken de dames naar Twins te Oosterhout. Al in de eerste inning bleek dat de jonge selectie van Twins het deze wedstrijd zwaar zou krijgen. Nadat de eerste drie slagvrouwen van Ducks op de honken waren gekomen door vier wijd, wist Evelien Gerrits haar slagbal te benutten door een goede drie honkslag te slaan. De eerste vier punten waren dan ook al snel een feit. Verdedigend bracht Ducks zelf wat spanning in de wedstrijd door wat gegrabbel naar de bal. Ook moesten de dames deze wedstrijd helaas spelen zonder hun trouwe speelster Laura van Zetten. Echter, met mentale ondersteuning van van Zetten, bleef Ducks toch met overtuiging de sterkere partij in de wedstrijd. Zo wist Rianne Boer een vier honkslag te slaan en strafte Ducks de fouten van Twins sterk af. Annelies Hut, een nieuwe speelster bij Ducks, heeft in deze wedstrijd bewezen een aanwinst te zijn. Samen met Evelien Gerrits is zij in deze wedstrijd beste slagvrouw met een slaggemiddelde van 0.667. Na vijf innings te hebben gespeeld, werd de wedstrijd beëindigd met een stand van 1-15. De dames streven komende weken naar wedstrijden waarin zij geen tegenpunten krijgen. Zij staan immers in de competitie zes punten los van de nummer twee.

De aspiranten softbal wisten eerder dit weekend ook een nette zege te boeken op het aspirantenteam van Twins. Zij wisten de punten in Boxtel te houden met een eindstand van 23-8. Een mooie score waaruit opnieuw blijkt dat deze meiden goed mee kunnen in de eerste klasse.

De beide BeeBallteams van Ducks hebben deelgenomen aan de Landelijke BeeBalldag bij Royals in Venray. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door 5 verenigingen verdeeld over het land. Dit jaar hebben een record aantal teams met in totaal 950 BeeBallers meegedaan. Samen met hun begeleiders waren de BeeBallers actief met hun sport op de verschillende velden maar daarnaast konden de kids natuurlijk ook dit jaar weer allerlei andere leuke dingen doen. Alles was in het werk gesteld door de organiserende verenigingen om er weer een topdag van te maken. In Venray hebben onze BeeBallers een heerlijke dag gehad en super goed gespeeld.

Uitslagen
6-6-2015
pupillen hb Ducks  Royals  8-6
pupillen sb Cardinals Ducks  6-3
aspiranten sb Ducks  Twins  23-8
heren 2 Cardinals  Ducks 12-7
junioren  Cheetahs  Ducks  24-6
7-6-2015
beeball Landelijke beeballdag Venray
dames Twins DS2 Ducks DS1 1-15
Programma
13-6-2015
beeball majors  Ducks  Nuenen Lions 11:00 uur
pupillen sb Ducks Stags  11:00 uur
pupillen hb Tilburg Ducks  10:00 uur
junioren  Ducks Kickers  13:30 uur
14-6-2015
dames Ducks DS1 Cardinals 15:00 uur
heren 1 Tilburg  Ducks  15:00 uur
16-6-2015
aspiranten sb Ducks ROEF!  19:00 uur

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-06-2015
 
 
Twins DS2 - JRC Ducks DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)