Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal JRC Ducks - Cardinals
 

 

Softbal dames Ducks ongeslagen status tegen Cardinals

Zondag 14 juni hebben de dames van Ducks hun ongeslagen status weten te behouden met een 10-4 overwinning op Cardinals. De wedstrijd werd in Boxtel gespeeld met startend pitcher Evelien Gerrits. De dames van Cardinals wisten een paar keer de honken te bereiken in deze eerste inning maar het leverde ze geen punten op. Ducks daarentegen heeft de eerste inning voor 7 punten voorsprong  gezorgd mede door een mooie tweehonkslag van Noortje Tak. In de tweede inning wist de Cardinals 2 punten te scoren. Daarna kwam Inge van Geel op de pitcherplaat en de dames van Ducks hebben in de 3e 4e en 5e inning nog 4 punten in totaal gescoord door de wijdballen van de pitcher van Cardinals, waardoor de eindstand 11-4 is geworden.

De mannen van het 1e team van Ducks moesten naar Tilburg voor een uitwedstrijd. De Tilburgers hadden hun formatie weten te versterken, dus Ducks wist dat ze er, ondanks dat de heenwedstrijd met een overtuigende 27-4 was gewonnen, voor moesten gaan. Ducks opende sterk en kwam direct op de honken. Door goede honkslagen van Max Denteneer en Remco van Nistelrooij wist Ducks direct 4 punten te scoren. Defensief opende de Boxtelaren sterk en startend werper Jeroen van Nes zorgde ervoor dat de heren van H.S.C. Tilburg niks te vertellen hadden aan slag. Het bleef aan beide zijden offensief redelijk stil totdat Ducks weer een punt wist te scoren op een harde tweehonkslag van Jan van der Wielen, dit gebeurde in de vijfde inning en bracht de stand tot 0-5. Van Nes bleef zeer sterk gooien en stapelde de nullen op. In de zesde inning probeerde Tilburg toe te slaan, en kreeg het voor elkaar om alle honken bezet te krijgen. Dit gebeurde door twee honkslagen en een keer vier wijd door Jeroen van Nes. Door een goed gefielde bal van Remco van Nistelrooij bleven de lopers achter op de honken. In de zevende inning kwamen de Boxtelaren weer tot scoren door een veldfout van Tilburg en in de achtste inning brak Ducks los en scoorde vier punten, wat de stand tot 0-10 bracht. Pitcher Jeroen van Nes maakte het koeltjes af in de gelijkmakende slagbeurt van Tilburg, en de wedstrijd was over. Wederom een overtuigende overwinning van Boxtelse kant. Van Nes werd "player of the game", hij gooide acht innings, nul punten tegen en gooide tien slagmensen op drie slag. Beste slagman aan de zijde van Ducks was Yannick Brechenmacher met 2-4, avg. 0.500.

Uitslagen
13-6-2015
beeball majors  Ducks  Nuenen Lions verregend
pupillen sb Ducks Stags  verregend
pupillen hb Tilburg Ducks  14-8
junioren  Ducks Kickers  0-41
 
14-6-2015
dames Ducks DS1 Cardinals 11-4
heren 1 Tilburg  Ducks  0-10
 
Programma
20-6-2015
beeball majors  Cardinals  Ducks  10:00
pupillen hb Gryphons Ducks  10:30
beeball rookies  Ducks  Kickers  11:00
heren 1 Domstad Dodgers Ducks 14:00
junioren  Ducks Hazenkamp  14:30
 
21-6-2015
aspiranten sb Ducks  Stags  11:00
heren 2 Ducks Nuenen  11:00
dames Ducks  Wizards of Boz  15:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


14-06-2015
 
 
Softbal JRC Ducks - Cardinals
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)