Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Cheetahs - Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks wint van hekkensluiter Cheetahs

Zondag 8 mei speelden de mannen van Ducks een uitwedstrijd in Beek, tegen hekkensluiter Cheetahs. De heren wisten dat het belangrijk was om winst te pakken na het onnodige verlies van vorige week. Aan slag begonnen de Boxtelaren sterk en eerste slagman Max Denteneer kwam met een mooie honkslag op de honken, waarna hij binnen werd geslagen door Yannick Brechenmacher.

Brechenmacher werd binnengeslagen door Jan van der Wielen, die een geplaatste honkslag wist neer te leggen. Ducks bleef doorduwen en wist maar liefst zeven punten te pakken in de eerste inning. Startend werper Jeroen van Nes begon ongelofelijk sterk aan de wedstrijd, en wist gedurende vier innings de slagploeg van Cheetahs van de honken te houden. Vier zogeheten "perfect innings". Omdat Van Nes vorige week erg veel had gegooid werd hij vervangen in de vijfde inning door Kees van Aarle. Van Aarle liet een slagman op de honken komen met vier wijd maar wist verder te overtuigen door drie slagmensen uit te krijgen. Ondertussen ging Ducks door met punten scoren en de tussenstand bedroeg 0-9, mede door een tweehonkslag van Van der Wielen. In de zesde inning wist de formatie uit Beek eindelijk te scoren, na een vruchteloze wedstrijd, mede geholpen door een veldfout die de inning had moeten beƫindigen. Van Aarle herpakte zich en zette de volgende slagman aan de kant. Ducks drukte door en scoorde in de zevende inning nog vier maal. In de gelijkmakende inning voor Cheetahs deed de veldploeg van Ducks haar werk en was de eindstand bereikt na zeven innings: 1-13 voor de Boxtelaren! Al met al een zeer sterke wedstrijd door de Boxtelse zijde met goede tactische zetten. Beste slagman aan de zijde van Ducks: Max Denteneer met 3 uit 4 gemiddelde 0.750.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


08-05-2016
 
 
Senioren honkbal Cheetahs - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)