Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks - Maastricht
 

 

Senioren honkbal Ducks wint in slotfase van Maastricht

Zondag 10 juli stond er een kraker op het programma van het negental van Ducks. Een thuiswedstrijd tegen Maastricht. De uitwedstrijd tegen deze ploeg ging onnodig verloren, al vroeg in het seizoen. De Boxtelaren zinden op wraak.

Maastricht begon goed aan slag en wist op startend werper Max Denteneer één punt binnen te slaan. In de gelijkmakende inning echter schoot Bram van der Horst hem te hulp: hij sloeg Churendi Weeks binnen met een honkslag. De Limburgers lieten het er niet bij zitten en sloegen terug. Twee punten kwamen over de plaat en Max Denteneer had moeite met zijn controle. Ducks wilde terugslaan, maar met alle honken vol maakten verschillende lopers fouten waardoor scoren maar eenmalig lukte, waar het meerdere keren hadden moeten zijn. Een enorme gemiste kans om het tij te keren. In de derde inning bleef Max Denteneer zoeken naar controle maar vond deze maar met vlagen. Aflossend werper Jeroen van Nes werd in het veld gebracht. Hij zette de laatste slagman opzij en Ducks moest hier op verder bouwen. Dit deden ze echter niet en bij beide ploegen werd door de werpers goed gegooid, waardoor het tot de zesde inning duurde voordat er weer wat gebeurde.

Maastricht sloeg op een mooie tweehonkslag een punt binnen en de tussenstand bedroeg 2-4. Ducks kon hier niet op antwoorden en Maastricht bouwde de voorsprong verder uit door in de zevende inning een homerun en een honkslag te slaan. 2-7 was de stand. Ducks moest nu terugslaan. Max Denteneer sloeg een honkslag en kwam op de honken. Yannick Brechenmacher dwong vier wijd af en zo waren er twee potentiële punten op de honken. Slagman Jan van der Wielen stelde niet teleur en sloeg een geweldige tweehonkslag waardoor beide punten binnen werden geslagen. 4-7 was de stand. Jeroen van Nes pitchte om een driehonkslag heen in de achtste en hield de hoop er in. De slagploeg van Ducks wist helaas wederom niet te overtuigen in kwam niet tot scoren. Van Nes deed zijn werk en in de eerste helft van de negende inning zette hij het team uit Limburg wéér opzij. Het was nu of nooit voor Ducks. Yannick Brechenmacher wist goed te beginnen door een honkslag te slaan en op de honken te komen. Jeroen van Nes sloeg een honkslag en Rik de Rooij kwam met vier wijd op de honken. Brechenmacher kon scoren door een fout en Remco van Nistelrooij sloeg Jeroen van Nes binnen door zichzelf op te offeren. De stand was 6-7. Sherwin Theodora kwam met vier wijd op de honken na een double steal en John de Wind sloeg een punt binnen op een merkwaardige binnenveldhonkslag. De stand was gelijk. Met alle honken bezet was dit hét moment. Max Denteneer kwam aan slag en er was maar één punt nodig voor de winst. Denteneer dwong op machtige wijze vier wijd af en de wedstrijd was gespeeld.

Een zenuwslopende wedstrijd van meer dan drie uur lang waarin Ducks liet zien dat niet opgeven loont. Een walk-off win. Hiermee wist Ducks de derde plaats te behouden en uit te lopen op de teams onder hen. Beste slagman van de wedstrijd was Jeroen van Nes met 2 uit 3, gemiddelde 0.666.

Uitslagen: 
9-7-2016
Softbal Pupillen Jeka  Ducks  11-9
Honkbal Pupillen  Ducks  All In  13-4
Honkbal Aspiranten  Ducks  Royals 3-8
Softbal Aspiranten  Ducks  Jeka  11-10
10-7-2016
Softbal Senioren Dames  Ducks  Twins  10-0
Honkbal Senioren  Ducks H2 Cardinals H2 2-13
Honkbal Senioren  Ducks H1 Maastricht H1 8-7
Programma: 
16-7-2016
Softbal Pupillen  Ducks  Jeka  10:00
Honkbal Aspiranten  Cardinals  Ducks  10:00
Honkbal Pupillen  All In  Ducks  14:30 wordt bij Ducks gespeeld!
Honkbal Junioren  Ducks  Kickers  15:30
Honkbal Senioren  PSV H2 Ducks H1 18:00
17-7-2016
Honkbal Senioren  Panters H1 Ducks H2 13:30

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


10-07-2016
 
 
Senioren honkbal Ducks - Maastricht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)