Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

H.S.C. Tilburg - JRC Ducks
 

 

JRC Ducks verliest oefenwedstrijd tegen H.S.C.Tilburg

Zondag 20 maart speelden het eerste senioren honkbalteam van Ducks een oefenwedstrijd tegen H.S.C. Tilburg. Ondanks het koude weer hadden beide ploegen zin in een wedstrijdje honkballen. Ducks begon aan slag maar wist de eerste inning niet op de honken te komen. Tilburg daarentegen profiteerde van een foutje en scoorde één punt. Startend werper Jeroen van Nes kwam overtuigend voor de dag en wist de ploeg uit Tilburg in toom te houden.

In de tweede inning pakte Ducks echter een punt terug. 
Van Nes deed goed zijn werk maar moest gedurende vijf innings toch zes punten incasseren. Hij werd een paar keer goed geraakt door onder andere een flinke driehonkslag en ook door wat foutjes scoorde Tilburg. De Boxtelaren moesten aan de bak en begonnen de daaropvolgende inning goed: alle honken bezet met geen uit. Ducks wist vier punten te scoren door een goede honkslag van Nicky Geerts, die ook defensief een solide wedstrijd neerzette. Ducks verzaakte toch deels door drie lopers achter te laten op de honken. De tussenstand bedroeg 6-5. 

Zo goed als dat het begin van de inning ging, zo slecht ging de tweede helft. Het koude weer en gebrek aan concentratie hielpen niet om de Tilburgers tegen te houden. Door een aantal goede honkslagen, pech en een slordigheidje werd de score uitgebreid naar 10-5. Ducks kon in de daaropvolgende inning geen punten scoren en zo kwam de wedstrijd ten einde. Ondanks het verlies was het geen slechte wedstrijd voor Ducks, dat met 10-5 verloor van een sterk team dat een klasse hoger uitkomt in de competitie.

Uitslagen
zaterdag 19 maart
beeball rookies Nuenen Ducks 11-11
aspiranten sb Ducks Roef! 18-13
junioren hb Kickers Ducks 7-5
 
zondag 20 maart
dames Ducks Starlights 27-1
heren 2 Nuenen Ducks 2 10-5
heren 1 Tilburg Ducks 1 10-5
 
Programma
zaterdag 26 maart
beeball rookies Jeka Ducks 10.00
pupillen sb Ducks Twins 13.00
pupillen hb  Ducks Jeka  10.30
aspiranten sb Ducks Twins 15.00
aspiranten hb Toernooi bij Parkstad
junioren hb Roef! Ducks 16.00
 
zondag 27 maart
dames Ducks Jeka  13.00
heren 2 Gryphons  Ducks 2 10.30
heren 1 Gryphons Ducks 1 11.00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


20-03-2016
 
 
H.S.C. Tilburg - JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)