Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks - Cheetahs
 

 

Senioren honkbal Ducks overtuigende winst op Cheetahs

Zondag 4 september speelde de formatie uit Boxtel hun eerste wedstrijd na de zomerstop. Deze wedstrijd werd gespeeld op sportcomplex Den Wielakker in Boxtel tegen Cheetahs uit Limburg.
Startend werper Jeroen van Nes incasseerde geen honkslagen in de eerste inning. Ducks kwam hem tegemoet door maar liefst drie maal te scoren: Churendy Weeks, Max Denteneer en Remco van Nistelrooij kwamen binnen, mede door een harde honkslag van Bram van der Horst.
Wederom was Jeroen van Nes sterk en pas in de derde inning wisten Cheetahs een honkslag te slaan. Ducks sloeg terug met honkslagen van respectievelijk Jan van der Wielen en Sherwin Theodora. De tussenstand bedroeg 5-0.

Jeroen van Nes bleef domineren en zette met gemak de Limburgse ploeg opzij terwijl aan de offensieve kan Ducks bleef uitbreiden. Door driehonkslagen van Jan van der Wielen en Rogilio Cicilia kwam de stand op 7-0.De slagploeg uit Limburg had weinig te zeggen en Jeroen van Nes zette ze koeltjes opzij, wat de slagploeg uit Boxtel alleen maar meer energie leek te geven. Door een homerun van Jan van der Wielen en een driehonkslag van Rogilio Cicilia werd er maar liefst drie maal gescoord (10-0). Jeroen van Nes bleef zijn werk doen en rondde zijn solide prestatie af. In de eerste helft van de zevende inning voerde Ducks wat wissels door. Bram van der Horst werd vervangen door Kees van Dooremalen in het linksveld en Jeroen van Nes werd na twee uit vervangen door aflossend werper Yannick Brechenmacher. De laatste nul werd gemaakt en de wedstrijd bleek gespeeld. Mede door goed aanvallend werk en een keurige prestatie van Jeroen van Nes werd de overwinning verdiend binnen gesleept. 
Beste slagman aan de zijde van Ducks: Jan van der Wielen, 3 uit 4 (0.750) waarbij hij slechts een tweehonkslag tekort kwam voor een "cycle" (in één wedstrijd een honkslag, tweehonkslag, driehonkslag en een homerun slaan).

Uitslagen 
3-9-2016
BeeBall Rookie League  Ducks  All-In  14-22
Softbal Pupillen  Jeka  Ducks  10-9
Softbal Pupillen  Ducks  Jeka  6-5
Honkbal Aspiranten  Ducks  Jeka  3-13
Softbal Aspiranten  Ducks  Nuenen 28-2
4-9-2016
Softbal Senioren Dames  Braves  Ducks 2-4
Honkbal Aspiranten  Nuenen Ducks 14-5
Honkbal Senioren  Ducks H2 Gryphons H3 5-7
Honkbal Senioren  Ducks H1 Cheetahs H1 10-0
Programma 
10-9-2016
BeeBall Rookie League  Ducks Nuenen Wolves 10.00
Softbal Pupillen  Ducks  Gryphons  10:00
Honkbal Pupillen  MULO  Ducks  11:15
Honkbal Junioren  Gryphons  Ducks  13:30
Softbal Aspiranten  Tilburg  Ducks  14:00
11-9-2016
Softbal Senioren Dames  Ducks  Zwijndrecht  11:00
Honkbal Senioren Ducks H1 Indians H1 15:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


04-09-2016
 
 
JRC Ducks - Cheetahs
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)