Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks -Tilburg
 

 

Honkbal Ducks boeken ruime overwinning op Tilburg

Zondag 12 juni speelde de formatie uit Boxtel een thuiswedstrijd tegen HSV Tilburg. De weersvoorspellingen beloofden niet veel goeds, maar desondanks wilde Ducks, dat thuis nog ongeslagen was, er een sterke pot van maken.Jeroen van Nes begon met pitchen en incasseerde direct een honkslag van de eerst Tilburgse slagman. Hij zette meer druk en wist de daaropvolgende drie slagmensen zonder moeite aan de kant te zetten. Ducks begon wat zwakjes: Max Denteneer sloeg een vangbal naar de midvelder en Jan van der Wielen sloeg een harde bal recht op de derde honkman af, die hem uit ving en vervolgens Sherwin Theodora uit kon gooien op twee.

Van Nes zette in de tweede inning zonder al te veel moeite de ploeg uit Tilburg opzij, in de hoop dat zijn slagploeg hem kon ondersteunen. Dat gebeurde door honkslagen van Rogilio Cicilia en Bram van der Horst, mede geholpen door een veldfout aan de Tilburgse zijde. 
Tilburg liet dit niet zomaar gebeuren en pakte een punt terug, mede door een gestolen honk en een doorgeschoten bal. De tussenstand bedroeg 1-1.De Boxtelaren waren vastberaden: deze wedstrijd moest gewonnen worden. Met twee uit in de derde inning braken zij dan ook door. Drie punten werden binnengebracht door middel van dramatisch veldwerk van de Tilburgse catcher en een goed geplaatste honkslag van Cicilia. Tilburg probeerde nog wat terug te doen maar dit plan kwam niet van de grond. Wel scoorden zij nog één punt. De tussenstand was 4-2. Ducks bleef doorzetten en in de vierde inning gooiden zij de deur op slot. Zes punten werden binnen geslagen door honkslagen van Remco van Nistelrooij, Kees van Dooremalen en Rogilio Cicilia. Met een dreigend onweer in de lucht was de eindstand bereikt: 10-2. De wedstrijd werd na 4 1/2 inning gestaakt wegens het slechte weer, en wederom pakte Ducks de winst op eigen terrein. Beste slagman aan de zijde van Ducks was Rogilio Cicila met 3 uit 3, gemiddelde van 1.000.

Uitslagen: 
11-6-2016
Softbal Pupillen Ducks  Cardinals  15-7
Honkbal Pupillen  Ducks  Gryphons  4-2
Honkbal Aspiranten  Ducks  Uden Red Sox  10-10
Honkbal Junioren Ducks  Wizards of BoZ 17-5
Softbal Aspiranten Nuenen  Ducks 11-20
12-6-2016
Softbal Senioren Dames  Ducks  Braves  2-5
Honkbal Senioren Ducks  Panters  7-4
Honkbal Senioren  Ducks  Tilburg 10-2
Programma: 
16-6-2016
Softbal Aspiranten  Ducks  Nuenen 19.00
18-6-2016
Softbal Aspiranten  Jeka  Ducks  10.00
Honkbal Junioren  Ducks  Gryphons  11.00
BeeBall Rookie League  Ducks  Starlights Rookies 11.30
19-6-2016
Honkbal Senioren  Nuenen  Ducks H2 11.00

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


12-06-2016
 
 
Senioren honkbal Ducks -Tilburg
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)