Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Nuenen - JRC Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks winst op Nuenen

Wederom stond er zondag 17 april een uitwedstrijd gepland voor de Boxtelse formatie van Ducks. De Boxtelaren traden aan tegen Nuenen 2. Dit beloofde een interessante wedstrijd te worden. Ducks begon aan slag maar dankzij een sterk optreden van de startend werper van Nuenen wisten zij niet op de honken te komen. Startend werper aan de zijde van Ducks, Jeroen van Nes overtuigde ook door de tegenstander in de gelijkmakende slagbeurt te bedwingen.

In de tweede inning echter kwam Ducks wel op de honken maar kapitaliseerden zij niet door een punt te scoren. Nuenen daarentegen slaagde hier in de tweede helft van de inning wel in. De loper op drie wist op een doorgeschoten bal te scoren. Ducks was dreigend op de honken maar Nuenen wist te ontsnappen. Van Nes gaf niet toe en zette een solide prestatie neer door de Nuenense slagploeg keer op keer te verassen. Uiteindelijk moest Van Nes toch punten incasseren. Door twee maal vier wijd, een honkslag en twee doorgeschoten ballen kwam Nuenen maar liefst drie maal over de thuisplaat. De slagploeg aan Boxtelse zijde was wederom dreigend dankzij Kees van Aarle, die zich niet liet intimideren door de Nuenense werper. Na een honkslag te slaan en door wat foutjes van Nuenen kwam hij op het derde honk. Vanuit deze scoringspositie werd hij binnengebracht en de stand bedroeg 4-1. Dit bleek helaas de eindstand, na een pittige pot honkbal met dominerende werpers aan beide zijden. Ondanks het verlies een goede wedstrijd voor de mannen van Ducks, waardoor er met een goed gevoel kan worden uitgekeken naar volgende week.

Beste slagman aan de zijde van Ducks was Kees van Aarle: 4 uit 4 en één punt gescoord.

Uitslagen 
zaterdag 16 april
beeball majors Ducks  Bullfighters  16-15
honkbal junioren  Boosters Ducks  6-2
honkbal pupillen  Gryphons  Ducks  12-13
honkbal aspiranten  Ducks Panters  3-15
softbal aspiranten  Ducks Jeka  17-18
 
zondag 17 april
dames 1 Neptunus  Ducks 8-4
heren 2 Royals  Ducks  3-6
heren 1 Nuenen  Ducks  4-1
Programma 
 
zaterdag 23 april
softbal pupillen  Ducks  ROEF!  10:00
honkbal pupillen  Starlights Ducks  11:00
beeball rookies Ducks Starlights  12:00
honkbal aspiranten  Ducks  Royals  14:30
beeball majors Royals  Ducks  14:00
 
zondag 24 april
dames 1 Twins  Ducks  10:00
heren 2 Cardinals  Ducks 2 10:30
heren 1 ROEF!  Ducks 1 14:00Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


17-04-2016
 
 
Senioren honkbal Nuenen - JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)