Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV H2 - JRC Ducks H1
 

 

Honkballers JRC Ducks H1 pakken overwinning op PSV H2

Zaterdag 16 juli stond voor het herenteam van Ducks de laatste wedstrijd voor de zomerstop op de agenda een uitwedstrijd tegen PSV in Eindhoven. De Boxtelaren hadden zich mentaal voorbereid op een spannende wedstrijd, daar PSV thuis goed wist te presteren gedurende het seizoen.

Ducks begon sterk aan slag en wist in de eerste inning wel lopers op de honken te krijgen maar niet te scoren. Startend werper Jeroen van Nes begon sterk aan de wedstrijd en duldde geen honklopers in de eerste inning. Dit gaf Ducks een enorme duw in de goede richting en met hernieuwde moed openden zij de aanval. De werper van PSV werd hard geraakt en Ducks wist maar liefst zeven punten binnen te brengen mede door honkslagen van John de Wind en Remco van Nistelrooij. Van Nes bleef zijn taak uitvoeren en zette de Eindhovenaren opzij, terwijl zijn team de voorsprong bleef uitbreiden. Van Nes werkte hard maar de vermoeidheid sloeg toe en hij incasseerde vijf punten. Na 113 ballen te hebben gegooid werd Van Nes gewisseld voor Max Denteneer. Denteneer had moeite met zijn controle maar werkte hard en wist ondanks wat veldfouten en honkslagen de schade redelijk beperkt te houden. Tussenstand: 11-21. De formatie uit Boxtel verzaakte om de voorsprong uit te breiden en met alle honken bezet en twee uit werd het nog spannend voor Denteneer om géén punt te incasseren. Gebeurde dit wel dan werden de volledige negen innings uitgespeeld in plaats van een verkorte wedstrijd door middel van de "mercy-rule".

Denteneer stelde niet teleur en na een warme avondwedstrijd was het de zomerstop een feit. Ducks, dat een sterke eerste helft van het seizoen achter de rug heeft, kon met opgeheven hoofd het veld verlaten: de tweede plaats werd behouden.

Uitslagen 
16-7-2016
Softbal Pupillen  Ducks  Jeka  10-20
Honkbal Aspiranten  Cardinals  Ducks  5-12
Honkbal Pupillen  All In  Ducks  9-12
Honkbal Junioren  Ducks  Kickers  6-5
Honkbal Senioren  PSV H2 Ducks H1 11-21
17-7-2016
Honkbal Senioren  Panters H1 Ducks H2 1-18

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


16-07-2016
 
 
PSV H2 - JRC Ducks H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)