Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Roef - Ducks 1
 

 

Senioren honkbal Ducks 1 pakt winst op Roef

Zondag 24 april trad Ducks aan tegen Roef! uit Moergestel. Na het verlies van vorige week wilden de Boxtelaren een goede wedstrijd neerzetten en punten pakken. Ducks begon zwakjes aan slag, maar startend werper Jeroen van Nes begon sterk waardoor Roef! ook niet tot scoren kwam. Ducks herpakte zich en wist vier punten te scoren op een aantal mooie honkslagen.

Door twee keer vier wijd en een honkslag pakte de formatie uit Moergestel een punt terug. Ducks wist de score gedurende de wedstrijd uit te bouwen en incasseerde tot aan de zesde inning nog maar één punt. Tussenstand 2-9. In de zesde inning kreeg Van Nes het zwaar te verduren. Hij werd dan ook niet geholpen door zijn veld. Roef! wist maar liefst zes punten terug te pakken. Ineens was de spanning terug in de wedstrijd. 

Ducks reageerde en scoorde mede door goede honkslagen van Bram van der Horst en Jeroen van Nes. Roef! wist nogmaals een punt te scoren maar aflossend werper Max Denteneer gooide de wedstrijd op slot. De eindstand was bereikt met een royale winst voor Ducks: 10-15. Beste slagman aan de zijde van Ducks was Jeroen van Nes met 4 uit 4, vijf punten binnengeslagen en twee zelf gescoord.

Uitslagen 
zaterdag 23 april
softbal pupillen  Ducks  ROEF!  16-9
honkbal pupillen  Starlights Ducks  14-13
beeball rookies Ducks Starlights  11-14
honkbal aspiranten  Ducks  Royals  2-8
zondag 24 april
dames 1 Twins  Ducks  4-16
heren 2 Cardinals  Ducks 2 20-4
heren 1 Roef!  Ducks 1 10-15
Programma 
zondag 1 mei
Honkbal Senioren Radboud Rangers  Ducks 2  10:00
Honkbal Senioren  Maastricht Ducks 1 14:00
Softbal Senioren Dames  Blue Birds  Ducks  15:00Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


24-04-2016
 
 
Senioren honkbal Roef! - Ducks 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)