Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks 1 - Roef! 1
 

 

Senioren honkbal Ducks 1 verdiende overwinning op Roef! 1

Zondag 3 juli stond er een thuiswedstrijd op het programma voor het eerste herenteam van Ducks tegen Roef! uit Moergestel. Startend werper Max Denteneer begon goed aan de wedstrijd. Mede door een mooie "pick-off" op het eerste honk kwam hij zonder problemen door de eerste inning. Na vorige wedstrijd was Ducks erop gebrand om te laten zien welke klasse het in huis heeft en slaagde hier direct in. Door middel van vier honkslagen kwam de thuisploeg maar liefst drie keer tot scoren.
Max Denteneer zette zijn prestatie voort en wist de slagploeg uit Moergestel goed in toom te houden. Ducks wilde maar al te graag extra punten binnen slaan en in de derde inning vervulden zij eigenhandig deze wens: door maar liefst vier homeruns in één inning te slaan. De homeruns werden geslagen door Jan van der Wielen, Jeroen van Nes, Remco van Nistelrooij en Rogelio Cicilia. In de vierde inning gaf Roef! antwoord door een homerun te slaan met een loper op de honken.

De tussenstand was 7-2. De Boxtelaren bouwden hun voorsprong in de vierde inning uit: Remco van Nistelrooij sloeg twee punten binnen op een harde tweehonkslag. In de vijfde inning pakte Roef! een puntje terug en de tussenstand was 9-3. De werper uit Moergestel zette vervolgens de slagploeg uit Boxtel opzij om zo zijn slagploeg weer aan het werk te zetten. En dat lukte aardig want Roef! scoorde door twee fouten, drie honkslagen, drie keer vier wijd én een homerun, maar liefst zes punten. De wedstrijd was nu weer erg spannend met een 9-9 tussenstand. De formatie uit Boxtel liet dit niet zomaar gebeuren en kwam hard terug. Jan van der Wielen en Rogelio Cicilia sloegen beiden weer toe met homeruns. En ook Bram van der Horst sloeg een prachtige tweehonkslag. Vier punten kwamen binnen en het verzet van Moergestel was gebroken. Aflossend werper Jeroen van Nes zette zonder moeite de ploeg opzij in de zevende inning en Ducks sloeg vijf punten binnen. Roef! sloeg nog een homerun in de achtste inning maar Ducks pakte direct het punt weer terug. In de negende inning slaagde Roef! er nogmaals in een puntje te pakken maar het was al te laat voor een overwinning. Jeroen van Nes maakte het af en de wedstrijd was afgelopen: 19-11 voor de heren van Ducks. Beste slagman aan de zijde van Ducks: Remco van Nistelrooij met 4 uit 4 en één homerun, gemiddelde 1.000.

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


03-07-2016
 
 
Senioren honkbal Ducks 1 - Roef! 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)