Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Brabant Cup bij Gryphons in Rosmalen
 

 

Senioren softbal, Brabant Cup bij Gryphons in Rosmalen

Op deze mooie lentedag mochten de dames van Ducks deelnemen aan de Brabant Cup in Rosmalen. Een mooie gelegenheid om warm te draaien voor het toekomstige geweld in de tweede klasse. Met een ruime selectie arriveerden de dames al vroeg in de ochtend op het veld. De eerste wedstrijd speelden de dames tegen Roef! uit Moergestel. Roef! werd aangevuld met een aantal sterke gastspeelsters, maar toch wisten de dames van Ducks goed stand te houden.

De coaches besloten om vandaag veel te wisselen met de opstelling zodat eenieder haar krachten kon tonen. Het is mooi om te zien hoe veelzijdig deze ruime selectie is. Helaas eindigde de wedstrijd tegen Roef! in verlies. Direct aansluitend speelden de dames een wedstrijd tegen de Islanders uit Oude Tonge. Deze wedstrijd was erg spannend. Er werd aan beide zijden gevochten om de punten. Aan slag openden de dames sterk met een drie honkslag van Evelien Gerrits. Tevens een groot compliment voor aspirant-speelster Jaidy Vermaesen welke als catcher debuteerde in deze wedstrijd. Zij catchte een sterke wedstrijd en liet zien dat zij ook hier leidend durft te zijn. Helaas verloren de dames ook deze wedstrijd. Na een kleine rustpauze mochten de dames hun laatste wedstrijd spelen tegen de thuisspelende ploeg Gryphons. Een spannende strijd met veel mooie acties. Ducks was aan slag sterk en wist zo verschillende punten binnen te sprokkelen. Ook in het veld waren zij alert en speelden vrijwel foutloos. Gelukkig gold vandaag 'driemaal scheepsrecht' en sloten de dames de dag af met winst op Gryphons. Inge van Geel bewees vandaag dat zij in topconditie is. Over de gehele dag gooide zij slecht een maal 4 wijd. De dames van Ducks kijken met trots terug op deze dag. Zij weten nu dat zij op hun plek zijn in de tweede klasse en kijken met vertrouwen de competitie tegemoet.

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


03-04-2016
 
 
Brabant Cup bij Gryphons in Rosmalen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)