Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Zwijndrecht
 

 

Zwijndrecht maatje te groot voor Ducks

Op zondag 11 september stond voor de dames van Ducks de tegenstander Zwijndrecht op het programma. Dit team staat op een gedeelde eerste plaats. Toch werd bij de uitwedstrijd in Zwijndrecht slechts met 3-0 verloren. Als het goede spel van de vorige weken doorgezet kon worden, was Ducks zeker niet kansloos tegen dit team met ex-hoofdklasse speelsters.

Ducks ging verdedigend goed van start. Pitcher Evelien Gerrits opende de wedstrijd met drie slag en de tweede en derde slagvrouw wisten evenmin ver te komen. Maar ook Zwijndrecht speelde verdedigend uitstekend en niemand van Ducks haalde het eerste honk. Het leek dus een spannende wedstrijd te worden. Helaas voor Ducks pakte de tweede inning compleet anders uit. Zwijndrecht sloeg meerdere goede honkslagen en Ducks maakte meerdere fouten, waardoor Zwijndrecht maar liefst zes keer kon scoren. Ducks zette hier slechts twee punten tegenover, waardoor de tussenstand 2-6 werd.
In de derde inning leek Ducks zich te herpakken en werden snel drie nullen gemaakt. Zwijndrecht scoorde niet, maar Ducks evenmin en er werd nog steeds tegen een flinke achterstand aangekeken.
Ook in de vierde inning was Ducks het uitstekende spel van de vorige wedstrijden helemaal kwijt. Zwijndrecht toonde waarom zij eerste staan in de competitie en hoewel zij slechts één honkslag sloegen, kon toch vijf keer gescoord worden. Aanvallend had Ducks ook weinig in te brengen en werd er niet gescoord. Tussenstand: 2-11.

In de vijfde inning kreeg Ducks een laatste kans om iets terug te doen. In het veld lukte dit goed. Inge van Geel nam het werpen over en startte ook met drie slag. De tweede en derde nul vielen direct daarna. Om te voorkomen dat de wedstrijd al na vijf innings beëindigd werd, moest Ducks een paar punten scoren. Dit lukte wederom niet, waardoor de wedstrijd eindige in 2-11 voor Zwijndrecht. Na een aantal uitstekende wedstrijden van de softbal senioren van Ducks, moest nu Zwijndrecht toch echt als meerdere erkend worden. 

Beste slagvrouw Ducks: Nikki van Nes (1.000)

Uitslagen 
10-9-2016
BeeBall Rookie League  Ducks Nuenen Wolves 16-17
Softbal Pupillen  Ducks  Gryphons  18-7
Honkbal Pupillen  MULO  Ducks  5-15
Honkbal Junioren  Gryphons  Ducks  3-18
Softbal Aspiranten  Tilburg  Ducks  1-28
11-9-2016
Softbal Senioren Dames  Ducks DS1 Zwijndrecht DS1 2-11
Honkbal Senioren Ducks H1 Indians H1 4-9
Programma 
17-9-2016
BeeBall Rookie League  Ducks  Starlights  10.00
Honkbal Aspiranten  PSV  Ducks  10:30
Softbal Pupillen  Stags  Ducks  12:30 dubbel in Etten Leur
Softbal Pupillen  Ducks  Stags  14:00
Honkbal Pupillen  Ducks  All-In  11:00 dubbel in Boxtel
Honkbal Pupillen  All In  Ducks  13:00
Honkbal Junioren Ducks  Wizards/Boosters 13:30
18-9-2016
Honkbal Senioren  Ducks H1 Nuenen H1 14:00
Softbal Senioren Dames  Alphians DS1 Ducks DS1 15:00
Honkbal Senioren  Bullfighters H1 Ducks H2 14:00
20-9-2016
Softbal Aspiranten Ducks  Roef! 18:30Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


11-09-2016
 
 
Senioren softbal Ducks - Zwijndrecht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)