Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Alphians
 

 

Senioren softbal Ducks lijden nederlaag tegen Alphians

Onder hete omstandigheden ontving het dames team van Ducks zondag 5 juni de koploper van de competitie; Alphians uit Alphen aan de Rijn. In de eerste inning kwam Ducks niet tot scoren, ondanks dat Nikki van Nes tot op het derde honk kwam. De Alphians scoorden 2 punten.

In de verdere inningen wist er een aantal dames van Ducks nog op de honken te komen, maar ze kwamen niet meer tot scoren. In tegenstelling tot de Alphians die veel goede honkslagen sloegen en daarmee veel scoorden. Wel stonden de Ducks sterk in het veld; er werden veel vangballen gemaakt door Pitcher Inge van Geel, midvelder Evelien Gerrits en driemaal door tweedehonkvrouw Ilon van Gurp.
De wedstrijd werd beĆ«indigd door een schitterende vangbal van een speelster van de Alphians die in het Nederlands softbalteam heeft gespeeld. Na 5 inningen was de stand 0-10 en de wedstrijd daarmee afgelopen. 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


05-06-2016
 
 
Senioren softbal Ducks - Alphians
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)