Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Braves
 

 

Senioren softbal Ducks kleine nederlaag op Braves

Zondag 12 juni stond er voor de dames van Ducks de tweede thuiswedstrijd op het programma, ditmaal tegen Braves uit Gouda. De dames van Braves begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten in de eerste inning meteen al een punt te scoren door middel van een honkslag en goed honklopen van de eerste slagvrouw. Maar het veldwerk van Ducks was sterk en ze wisten dan ook snel uit de inning te komen.

Helaas konden de Boxtelse dames niet tot scoren komen, ondanks de honkslagen van Laura van Zetten en Nikki van Nes. Maar ook aan de zijde van de Braves ging het moeizamer door sterk pitchwerk van Evelien Gerrits. In de derde inning wist Braves weer twee punten te scoren, maar voornamelijk door sterk veldwerk van tweede honkvrouw Ilon van Gurp wisten de dames uit Gouda niet meer te scoren in de 4e inning. Beide teams wisten in de 5e inning weer een puntje te pakken. Voor Ducks door een mooie tweehonkslag in het rechtsveld van Colette Wind, tussenstand 1-4. De 6e inning begon sterk door goed honklopen van Gerrits, hierdoor wist zij tot scoren te komen maar door goed pitchwerk van de Goudase bleef het hierbij en scoorden ze in de laatste inning het laatste punt, waarna bij Ducks punten uitbleven. Eindstand 2-5 met als beste slagvrouw voor Ducks Laura van Zetten met 2 uit 4, een gemiddelde van 0.500. 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


12-06-2016
 
 
Senioren softbal Ducks - Braves
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)