Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal senioren JRC Ducks - Roef
 

 

Ducks net niet sterk genoeg tegen Roef!

Op zondag 2 oktober stond de laatste wedstrijd voor de softbal senioren Ducks op het programma. Er werd in Boxtel gespeeld tegen Roef! uit Moergestel. Voor beide ploegen gold dat de uitslag geen invloed meer zou hebben op een eventuele promotie of degradatie. Daarom kon er zonder druk gesoftbald worden.

De eerste inning opende Ducks verdedigend sterk. De eerste slagvrouw werd door pitcher Evelien Gerrits met drie slag naar de dug-out terug gestuurd. Ook de tweede en derde nul vielen snel, waardoor Roef! niet kon scoren. Het lukte Ducks om vaker dan Roef! aan slag te komen, maar hier werden geen punten aan overgehouden.

In de tweede inning kon zowel Roef! als Ducks één keer scoren, waardoor de tussenstand 1-1 werd. Aan slag kwamen in de derde inning voor Roef! zes speelsters aan slag, maar toch werd slechts één keer gescoord. Ook Ducks scoorde één keer in de derde inning. Hierdoor was de tussenstand van deze spannende wedstrijd 2-2 na de derde inning.

Ook in de vierde inning bleef het gelijk opgaan en konden beide teams niet scoren. Pas in de vijfde inning toonde Roef! dat zij al langer dan Ducks meedraaien in de tweede klasse. Zij scoorden nog twee punten, iets wat Ducks niet meer lukte. Zo werd de eindstand 2-4 en mocht Roef! de punten meenemen naar Moergestel.

Voor de dames van Ducks zit het softbalseizoen 2016 er nu op. Met een zevende plaats als eindstand in de tweede klasse kan tevreden teruggekeken worden op het afgelopen seizoen. Het team kende wat opstartproblemen aan het begin van het seizoen, maar hiervan is al wedstrijden lang niets meer te zien. De verwa chting is dan ook dat Ducks volgend seizoen in de bovenste helft van de competitie mee zal draaien.

Beste slagvrouw Ducks: Rianne Boer, Evelien Gerrits en Jaidy Vermaesen (.333)

Uitslagen 
1-10-2016
BeeBall Rookie League  All-In BR 1 Ducks BR 1 21-21
Honkbal Aspiranten  ROEF! AH1 Ducks AH1 21-4
Honkbal Pupillen  Ducks PH1  MULO PH1 11-8
Softbal Aspiranten  Twins AS1 Ducks AS1 11-2
Softbal Pupillen  Gryphons PS1  Ducks PS1 16-16
2-10-2016
Softbal Senioren Dames  Ducks DS1 ROEF! DS2 2-4
Honkbal Junioren  Zeeuwse Honk JH1 Ducks JH1 13-0
Programma 
8-10-2016
Honkbal Pupillen  Gryphons PH3 Ducks PH1 11:00
Honkbal Pupillen  Ducks PH1  Gryphons PH3 13:00
Honkbal Junioren  Seven Hills JH1 Ducks JH1 12:00
9-10-2016
Honkbal Senioren  Mustangs H1 Ducks H1 14:00Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


02-10-2016
 
 
Softbal senioren JRC Ducks - Roef
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)