Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Braves - Ducks
 

 

Ducks in spannende wedstrijd langs Braves

Op zondag 4 september speelden de softbal senioren van Ducks in Gouda tegen Braves. Dit team staat onderaan in de competitie, maar wist desondanks Ducks te verslaan in Boxtel. Om nu wel de winst af te dwingen moest het goede spel van de afgelopen weken worden voortgezet. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden waarbij verliezen geen optie was voor Ducks.

De dames van Ducks startten aan slag, maar dit pakte niet goed uit en er werden geen punten gescoord. De dames van Braves pakten dit beter aan en hun openingsslagvrouw scoorde het eerste punt, waardoor de Ducks al snel tegen een achterstand aankeek. In de tweede inning deed Ducks waarvoor ze gekomen waren: er werden twee punten gescoord en de 1-0 achterstand werd weggepoetst. Daartegenover zetten de dames van Braves één punt, waardoor de tussenstand na de tweede inning 2-2 werd.Het lukte beide teams niet om in de derde, vierde en vijfde inning iets te veranderen aan het gelijkspel. Wel werden honkslagen geslagen en werden een aantal knappe vangballen gemaakt door Ducks, ondanks dat dit bemoeilijkt werd door de harde wind in Gouda.

In de zesde inning toonden de dames van Ducks weer dat zij goed uit de zomerstop zijn gekomen. Er werden punten gescoord, dankzij een verre homerun van Nikki van Nes en twee honkslagen die daarop volgden. Dit bracht de tussenstand op 2-4 in het voordeel van Ducks.
Geen enkele slagvrouw van Braves wist daarna meer het eerste honk te bereiken, maar ook Ducks scoorde niet meer. Dit betekende dat de 2-4 voor Ducks de eindstand werd. Zo werd de doelstelling behaald; er werd goed gesoftbald en de punten werden mee naar Boxtel genomen.
Beste slagvrouw Ducks: Evelien Gerrits (1.000)

Uitslagen 
3-9-2016
BeeBall Rookie League  Ducks  All-In  14-22
Softbal Pupillen  Jeka  Ducks  10-9
Softbal Pupillen  Ducks  Jeka  6-5
Honkbal Aspiranten  Ducks  Jeka  3-13
Softbal Aspiranten  Ducks  Nuenen 28-2
4-9-2016
Softbal Senioren Dames  Braves  Ducks 2-4
Honkbal Aspiranten  Nuenen Ducks 14-5
Honkbal Senioren  Ducks H2 Gryphons H3 5-7
Honkbal Senioren  Ducks H1 Cheetahs H1 10-0
Programma 
10-9-2016
BeeBall Rookie League  Ducks Nuenen Wolves 10.00
Softbal Pupillen  Ducks  Gryphons  10:00
Honkbal Pupillen  MULO  Ducks  11:15
Honkbal Junioren  Gryphons  Ducks  13:30
Softbal Aspiranten  Tilburg  Ducks  14:00
11-9-2016
Softbal Senioren Dames  Ducks  Zwijndrecht  11:00
Honkbal Senioren Ducks H1 Indians H1 15:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


04-09-2016
 
 
Senioren softbal Braves - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)