Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Alphians - Ducks
 

 

Softbal Ducks overklast door Alphians  

Op zondag 18 september stond voor de dames van Ducks de tegenstander Alphians op het programma in Alphen aan den Rijn. In Boxtel werd eerder kansloos met 10-0 verloren van de nummer 3 van de competitie. In de eerste inning lukte het de openingsslagvrouw Janne de Haan van Ducks al snel om te scoren door meerdere doorgeschoten ballen. Meteen daarna lieten de dames van Aphians zien dat zij een zeer sterke slagploeg zijn en sloegen 4 honkslagen. Hierdoor haalden zij 3 keer de thuisplaat. Tussenstand: 3-1.

De tweede inning begon aanvallend beter voor Ducks. Er werd meteen een driehonkslag door Inge van Geel geslagen. Helaas gingen de slagvrouwen die daar op volgden meteen uit, waardoor niet gescoord kon worden. Aphians scoorde wel. Er werden weer 3 honkslagen geslagen, maar er werd slechts 1 keer gescoord. Dit bracht de tussenstand op 4-1.
Ducks leek in de derde inning eindelijk gewend aan de werper van Alphians en er werden nu 3 honkslagen geslagen en 3 punten gescoord. Hier tegenover zetten de dames van Alphians een nog sterkere slagbeurt. Ducks had weinig in te brengen en Alphians liep uit naar een 8-4 voorsprong.
Ook in de vierde inning was Ducks kansloos tegen het sterke team van Alphians. Er werd nog een puntje gesprokkeld, maar Alphians wist Ducks wederom aan slag te overklassen. 5 honkslagen leverden hen nog eens 6 punten op. Tussenstand: 14-5.

In de vijfde inning kreeg Ducks een laatste kans om de achterstand te verkleinen, maar het lukte niet om de slagkracht van Alphians te evenaren. Hierdoor werd de eindstand 14-5 in 5 innings in het voordeel van Alphians. Ducks werd zo in een erg sportieve wedstrijd met ruime cijfers verslagen door een aanvallend veel sterker Alphians.

Beste slagvrouw Ducks: Inge van Geel  (1.000)

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


18-09-2016
 
 
Senioren softbal Alphians - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)