Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Storks - JRC Ducks
 

 

Senioren softbal Storks te sterk voor JRC Ducks

Op deze warme zondag 8 mei zijn de dames van Ducks al vroeg op pad om een wedstrijd tegen Storks in Den Haag te spelen. Aan slag zetten zij de dames van Storks direct op scherp. Evelien Gerrits komt op de honken door een fout van de tweede honkvrouw. Door een mooie honkslag van Rianne Boer kan Gerrits scoren.
De Storks blijkt een sterke slagploeg te zijn. Als antwoord op het punt in de eerste inning van Ducks, scoren zij maar liefst 6 keer door een aantal mooie honkslagen. In de tweede en derde inning weten zowel Ducks als Storks niet tot scoren te komen, onder andere door een mooie aangooi van catcher Nikki van Nes op het tweede honk, waardoor Ilon van Gurp de loopster van Storks uit kan tikken.
Rianne Boer is in de vierde inning als eerste aan slag en weet dit goed te benutten door een honkslag te slaan. Inge van Geel is niet alleen als pitcher sterk, maar weet Boer ook binnen te slaan met een prachtige tweehonkslag in het linksveld. Helaas voor Ducks valt de derde nul hierna snel en mogen zij weer het veld in.

Wederom zijn de dames van Storks sterk aan slag. Ze scoren deze inning nog eens 3 punten waardoor het aan het begin van de vijfde inning 9-2 staat. Om de wedstrijd voort te kunnen zetten, moeten de dames van Ducks deze slagbeurt scoren. Dit laat Storks echter niet toe en door goed veldwerk, vallen de drie nullen snel. Door 7 punten verschil in de vijfde inning is de wedstrijd vervroegd afgelopen met een eindstand van 9-2 in het voordeel van de Haagse dames.

Uitslagen 
zaterdag 7 mei
Honkbal Aspiranten Ducks AH1 Cardinals AH2 10-12
Softbal Aspiranten  Tilburg AS1 Ducks AS1 9-23
zondag 8 mei
Softbal Senioren Dames  Storks DS2 Ducks DS1 9-2
Honkbal Senioren  Kickers H1 Ducks H2 5-5
Honkbal Junioren Zeeuwse Honk JH1 Ducks JH1 11-2
Honkbal Senioren  Cheetahs H1 Ducks H1 1-13
Programma 
donderdag 12 mei
Honkbal Aspiranten  Starlights AH1 Ducks AH1 19.30
zaterdag 14 mei
Softbal Pupillen  Cardinals PS1 Ducks PS1 10.00
BeeBall Rookie League Nuenen Wolves Ducks BR1 11.00
Softbal Aspiranten Jeka AS1 Ducks AS1 12.00
zondag 15 mei
Honkbal Senioren  Indians H1 Ducks H1 13.00

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Ilon van Gurp
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


08-05-2016
 
 
Senioren softbal Storks - JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)