Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Twins - Twins
 

 

Senioren softbal Ducks verslaan Twins

Zondag 24 aprilstond er voor de dames van Ducks een bekende van vorig seizoen  op het programma: Twins uit Oosterhout.In Oosterhout begon Ducks matig aan slag en wist niet meteen grip op de pitcher te krijgen. Verdedigend ging het beter en pitcher Inge van Geel lukte het om geen enkele wijdbal in de eerste inning te gooien. Mede daardoor bleef de stand na de eerste inning 0-0. Ook in de tweede inning lukte het de dames van Ducks niet om het eigen spel te spelen en scoorden zij niet. Dit gold ook voor Twins. Hoewel zij wel een honkslag wisten te slaan, kwam de loopster vervolgens niet verder dan één dankzij een mooi dubbelspel door eerste honkvrouw Laura van Zetten.
In de derde inning kregen de dames van Ducks eindelijk grip op de pitcher en werden honkslagen geslagen. Twins had hier niet meteen een antwoord op: zij maakten meerdere fouten en Ducks scoorde zes keer. Aanvullend lukte het Twins ook niet meteen hier iets aan te doen. Tussenstand: 0-6 in het voordeel van Ducks.
In de vierde inning scoorde Ducks nog vijf keer. De dames van Twins kwamen nu meer op de honken, o.a. door een vrije loop. Deze loopster werd daarna meteen terug naar de dug-out gestuurd dankzij een aangooi van catcher Nikki van Nes op het eerste honk. De tussenstand was inmiddels 3- 11.
In de vijfde inning scoorde Ducks nog vijf keer en kon de wedstrijd afgesloten worden als het verdedigend goed bleef gaan. Dit lukte: de eindstand werd 3-16 in vijf innings en de eerste overwinning voor de dames van Ducks is binnen.

Uitslagen 
zaterdag 23 april
softbal pupillen  Ducks  ROEF!  16-9
honkbal pupillen  Starlights Ducks  14-13
beeball rookies Ducks Starlights  11-14
honkbal aspiranten  Ducks  Royals  2-8
zondag 24 april
dames 1 Twins  Ducks  4-16
heren 2 Cardinals  Ducks 2 20-4
heren 1 Roef!  Ducks 1 10-15
Programma 
zondag 1 mei
Honkbal Senioren Radboud Rangers  Ducks 2  10:00
Honkbal Senioren  Maastricht Ducks 1 14:00
Softbal Senioren Dames  Blue Birds  Ducks  15:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


24-04-2016
 
 
Senioren softbal Ducks verslaan Twins
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)