Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Zwijndrecht - JRC Ducks
 

 

Senioren softbal Zwijndrecht verslaat JRC Ducks

Zaterdagavond 28 mei speelden de dames van Ducks in Zwijndrecht tegen de nr. 1 van de poule.
In de eerste inning maakte Rianne Boer direct al een mooie 2 honkslag. Zwijndrecht wist een puntje te pakken in de eerste inning met nog 2 lopers op de honken, maar Ducks liet geen punten meer toe en kwam al snel weer zelf aan slag.
De tweede inning was de pitcher te sterk en wist Ducks niet op de honken te komen. Zwijndrecht maakte in deze inning 3 honkslagen waaruit zij ook weer een puntje wisten te halen.

In de derde inning kon Ducks de pitcher weer raken maar het veld van Zwijndrecht bleek sterk en werden daaruit weer snel 3 nullen gemaakt door de veldspelers van Zwijndrecht zodat Ducks niet op de honken kon komen. Zwijndrecht begon de volgende inning weer met 2 mooie honkslagen maar dankzij een dubbelspel van Zwijndrecht hadden zij geen kans om te scoren, de derde nul viel daarna meteen.

Tijdens de volgende slagbeurt van Zwijndrecht werden er meteen 2 nullen gemaakt door het sterke veld van Ducks. De Zwijndrechtse dames sloegen 3 honkslagen waaruit ook weer een puntje gescoord kon worden.
Helaas wist het veld van Zwijndrecht in de vijfde en zesde Inning meteen nullen te maken en kon Ducks niet meer tot scoren komen. Ducks bleef echter erg sterk in het veld en dankzij een mooi dubbelspel en goed pitchwerk van Inge van Geel wist Zwijndrecht in de vijfde inning geen punten te pakken. Ook in de zesde inning werd weer een dubbelspel gemaakt door een mooie vangbal van midveldster Laura van Zetten en bleef een verdere uitloop van punten uit.

De laatste kans om punten te maken voor Ducks begon met een mooie honkslag van Inge van Geel, helaas vielen daarna snel de nullen en lukte het Ducks niet meer om te scoren, het bleef 3-0 voor Zwijndrecht.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


28-05-2016
 
 
Senioren softbal Zwijndrecht - JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)