Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kom honkballen en softballen woensdag 17 mei
 

 

Kom honkballen en softballen met jouw vrienden op woensdag 17 mei

Op woensdagmiddag 17 mei organiseert JRC Ducks in Boxtel een gezellige Welcome Friends dag voor iedereen die kennis wil maken met de honkbal- en softbalsport. Lijkt het jou leuk om de bal zo ver mogelijk weg te slaan, zo snel mogelijk over de honken te rennen of zo hard mogelijk de bal te gooien? Dan zoeken we jou!

Honkbal en softbal zijn individuele teamsporten. Ieder heeft zijn eigen talent en eigen rol binnen het team. De één is snel en de ander kan hard gooien. Samen werk je toe naar succes. En wat is dan leuker dan samen met je vrienden te spelen in een team? Honkbal en softbal zijn ook nog eens sporten waar veel onderling respect en sportiviteit bestaat.

Wij zijn een gezellige vereniging met 6 jeugdteams. Speelplezier staat bij ons voorop en wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Op woensdag 17 mei organiseren wij speciaal voor jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar een leuke clinic. Veel van onze jeugdleden nemen ook een vriend of vriendin mee deze dag, dus je zult zeker nieuwe vrienden maken. Onder begeleiding van enthousiaste coaches ga je de beginselen van het spel ervaren. Uiteraard sluiten we de clinic af met een wedstrijdje. Na afloop krijg je van ons wat lekkers te eten en te drinken.

Inschrijven voor de clinic is niet nodig. Kom op woensdag 17 mei om 17.45uur naar ons veld aan de Voetboog 20 te Boxtel (Sportpark De Wielakker) en doe gezellig mee.
Het duurt van 18.00 tot 19.30 uur. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken via: liesbeth_smulders@yahoo.com. Tot de 17e!

Bron: JRC Ducks
Auteur : Liesbeth Smulders
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


09-05-2017
 
 
JRC Ducks
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)