Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Roef! - Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks leerzame wedstrijd tegen Roef!

Zondag 23 april stond er wederom een uitwedstrijd voor Ducks op de agenda. In Moergestel moest de Boxtelse formatie het opnemen tegen Roef!, een oude bekende uit de derde klasse van vorig jaar. Ducks begon aan slag, maar op een honkslag van Kees van Dooremalen na konden ze niet overtuigen.
Startend werper Jeroen van Nes kwam sterk uit de startblokken maar kwam in de derde inning in de problemen.

Hij incasseerde drie honkslagen waaronder een driehonkslag van de eerste honkman van Roef!. Hierop kwamen drie punten binnen en Ducks kwam al vroeg op achterstand, 3-0.
De Boxtelaren sloegen fel terug in de daaropvolgende inning: op vijf honkslagen van onder anderen Van Nes en Thor van den Dool. Vier runs kwamen over de plaat en nu moest de thuispartij in de achtervolging (3-4). In de gelijkmakende inning en de daaropvolgende incasseerde Van Nes een veelvoud aan runs door honkslagen en een aantal keer vier wijd. De tussenstand bedroeg nu 9-4. 
De Boxtelaren probeerden nog terug te komen maar slaagden hier nauwelijks in. Aan de Boxtelse zijde werd slechts nog √©√©nmaal gescoord, waar Roef! nog drie runs wist binnen te brengen. De eindstand was bereikt met 12-5. Een leerzame wedstrijd voor de strijders uit Boxtel, waar het resultaat helaas uitbleef. 
Beste slagman aan de zijde van Ducks: Kees van Dooremalen, 2 uit 3, AVG 0.666.


Bron: JRC Ducks
Auteur :Yannick Brechenmacher
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


23-04-2017
 
 
Roef! - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)