Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Cardinals - Ducks
 

 

Senioren honkbal Cardinals te sterk voor Ducks

Zondag 4 juni 1e Pinksterdag speelden de mannen van Ducks een uitwedstrijd tegen Cardinals uit Oss. Ducks, dat een verliesreeks van drie wedstrijden in de boeken heeft, was gebrand om de punten mee naar huis te nemen.De Boxtelaren begonnen sterk en eerste slagman Thor van den Dool kwam op de honken met een honkslag en kwam verder door een gestolen honk.

Remco van Nistelrooij sloeg hem binnen met een tweehonkslag. Ook hij werd binnengeslagen, samen met Bram van der Horst, door Mike de Ruijter. De wedstrijd was opengebroken met een stand van 0-3.
Startend werper Jeroen van Nes begon prima en wist de slagploeg uit Oss goed in toom te houden: in de derde inning kwamen zij pas tot scoren op twee honkslagen: tussenstand 2-3.
Ducks liet zien waarvoor het gekomen was en in de vierde inning scoorden zij twee keer: Van Nes en Kees van Dooremalen kwamen binnen op een tweehonkslag van Jan van der Wielen.
Maar Cardinals bleef aanzetten en na een kostbare fout op de honken aan Boxtelse zijde waar waardevolle punten op de honken achter bleven, breidden zij de score uit.
Van Nes werd hard geraakt en incasseerde maar liefst drie punten over twee innings en aflossend werper Max Denteneer werd ook niet gespaard, waardoor de tussenstand nu 9-6 bedroeg.
Ducks probeerde alle zeilen bij te zetten om de overwinning alsnog binnen te slepen maar het mocht niet baten. 9-6 zou de eindstand blijken, na een spannende wedstrijd voor beide teams.
Beste slagman aan de zijde van Ducks: Mike de Ruijter met 3 uit 5, AVG 0.600, 2 RBI.

Bron: JRC Ducks
Auteur : Yannick Brechenmacher
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


04-06-2017
 
 
Senioren honkbal Cardinals - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)