Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Indians - Ducks
 

 

Ducks verliezen spannende strijd van Indians

De mannen uit Boxtel kwamen zondag 21 mei tegen Indians in Weert te staan, een team dat ze vorig jaar al tegen zijn gekomen. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook. In de eerste inning incasseerde de mannen uit Boxtel al meteen twee punten en een inning later weer een, stand 3-0.

In de vijfde inning scoorde Ducks twee maal, Yannick Brechenmacher sloeg een goed honkslag richting de rechtsvelder die hem niet kon controleren waardoor Jeroen van Nes kon scoren. Later in de zesde inning scoorde Ducks nog een keer door goed honklopen van Rogelio Cicillia. Aan de zijde van Ducks kwam een pitcher wissel Jeroen van Nes ging er af en Max Denteneer mocht de wedstrijd uit gooien. Het bleef tot de negende inning stil door goed pitchwerk van beide partijen. Pas in de tweede helft van de negende inning door een veldfout én een goede honkslag wisten de mannen uit Weert het 4-3 te maken. Het was een zeer spannende wedstrijd voor beide ploegen. De mannen van Ducks hebben het aan slag laten liggen alleen RogelioCicillia heeft goed gepresteerd aan slag. Hij was dan ook de beste slagman meteen gemiddelde van .750.

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Max Denteneer
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


21-05-2017
 
 
Senioren honkbal Indians - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)