Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Alphians
 

 

Senioren softbal Ducks vechtend ten onder tegen Alphians

In het zonovergoten Boxtel stond op 9 april de eerste competitiewedstrijd voor Dames 1 van Ducks op het programma. Een thuiswedstrijd tegen een bekend team uit Alphen aan de Rijn, Alphians. Nieuw waren de dames niet voor elkaar, ook vorig jaar zaten ze bij elkaar in de competitie en zo werd vanuit Ducks al veel weerstand verwacht. 

Die weerstand kregen ze al meteen in de eerste inning voor hun kiezen waarin er 3 punten door Alphians werden gescoord. Door sterk pitchwerk van Evelien Gerrits wist zij het haar team wat gemakkelijker te maken maar dit mocht niet genoeg baten, na de tweede inning was de tussenstand 0-5. Aan de kant van Ducks bleef het aan slag erg rustig, de dames kregen maar geen grip op de pitcher van de uitploeg. In de derde inning wist de thuisploeg pas op de honken te komen, maar helaas wisten zij daar geen puntje uit te halen. Alphians wist door de innings heen wel wat punten bij elkaar te sprokkelen, door goed slagwerk maar ook wat foutjes in het veldwerk van de Boxtelse Dames. Ducks bleef vechten voor de wedstrijd, zo werd er in de laatste inning nog een mooie honkslag geslagen door Elke Mutsaards die met een sliding over de thuisplaat kwam en daarmee het eerste en enige punt voor de thuisploeg wist te behalen. Een laatste kans om de achterstand te verkleinen, maar het lukte niet om de slagkracht van Alphians te evenaren. Hierdoor werd de eindstand 1-8 in het voordeel van Alphians. 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


09-04-2014
 
 
Senioren softbal Ducks - Alphians
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)