Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Zwijndrecht
 

 

Senioren softbal Ducks niet sterk genoeg tegen Zwijndrecht

Deze zonnige wedstrijd ging zondag 27 augustus goed van start. De dames kenden Zwijndrecht als sterke slagploeg, maar ondanks dit gegeven wisten de dames vorige wedstrijd toch te winnen. Zwijndrecht liet al direct zien wat zij in huis hadden en scoorden direct twee punten. Ducks wist dan ook dat zij vanaf het begin van de wedstrijd fel moesten zijn. Janne de Haan kon door een mooie honkslag direct op de honken komen. Met hulp van de opvolgende slagvrouwen wist zij dan ook het eerste punt te scoren.

In de tweede inning veranderde er niets aan de stand. Aan het einde van de derde inning stond Ducks met 3-5 achter. De twee punten van Ducks waren met dank aan een mooie driehonkslag van Rianne Boer; Nikki van Nes wist daardoor te scoren en later kwam Rianne zelf ook nog binnen. 
Hierna namen de dames van Zwijndrecht afstand. De volgende innings wisten ze nog 6 punten te scoren. Ducks kon dit niet bijbenen en scoorde nog 1 punt. Dit zorgde voor een eindstand van 4-11. 
Beste slagvrouw: Inge van Geel en Rianne Boer met 0.500

Bron: JRC Ducks
Auteur :Rianne Boer
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


17-08-2017
 
 
Senioren softbal Ducks - Zwijndrecht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)