Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Euro Stars 2 - Ducks 1
 

 

Softbal dames Ducks wint uit van Euro Stars

Op een warme zondag 28 mei speelden de softbal senioren van Ducks een uitwedstrijd tegen Euro Stars in Capelle aan de IJssel. Dit team stond vijfde en verloor pas één keer. Ducks stond tiende, dus de verwachting was dat het een lastige wedstrijd zou worden. Desalniettemin was er de drive om te winnen.
Ducks begon aan slag en zette meteen druk. De eerste slagvrouw bereikte het eerste honk op vier wijd en Evelien Gerrits sloeg een bal ver en hard in het rechtsveld. Deze werd verkeerd verwerkt en zij bereikte op die bal meteen de thuisplaat. Euro Stars kon niet scoren. Daardoor kwam Ducks al snel op een 0-2 voorsprong in de eerste inning.

In de tweede en derde inning scoorden beide teams niet. In de vierde inning werd wel weer gescoord door Ducks: er kon weer een puntje worden gesprokkeld. Ondanks de honkslagen die Euro Stars sloeg, scoorden zij niet. Zo werd de voorsprong 0-3 in het voordeel van Ducks.
Ook in de vierde inning scoorde Ducks weer een punt en bleef Euro Stars achter. Het was nu 0-4 voor Ducks. Ducks leidde de wedstrijd, hoewel dit vooraf niet de verwachting was. Dit was te wijten aan het felle honklopen en het sterke verdedigende spel aan de zijde van Ducks. 
In de vijfde en zesde inning konden beide teams niets veranderen aan de stand. Pas in de zevende inning wist Euro Stars één punt te scoren. Dit bleek te laat, vrij snel daarna eindige de wedstrijd. Zo bracht deze wedstrijd een 1-4 overwinning voor Ducks. Sinds een lange tijd pakte Ducks de winst, werden de punten mee naar Boxtel genomen en kon tevreden terug gekeken worden op deze goede wedstrijd.

Beste slagvrouw Ducks: Inge van Geel (.333) en Rianne Boer (.333)

Bron: JRC Ducks
Auteur : Ilon van GurpIlon van Gurp
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


28-05-2017
 
 
Senioren softbal Euro Stars 2 - Ducks 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)